سرطان و بیماریهای خطرناک واگیر و غیر واگیر گاهی اوقات از طریق شیوهٔ نادرست غذا خوردن و یا حتی پخت غذا به سراغ افراد میآیند و لذا لازم است افراد توجه کافی به هنگام پخت غذا داشته باشند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، یکی از عادات نادرست سلامتی به ویژه میان خانوادههای شاغل رواج دارد، پخت غذا به میزان زیاد و آنگاه منجمد کردن آن و مصرف در و وعدههای مختلف در روزهای متفاوت هفته است. گفتنی است، پختن و داغ کردن مجدد یک غذا برای چندین بار که به اصطلاح به آن دو آتیشه کردن غذا میگویند، میتواند خطراتی جدی برای سلامتی افراد داشته باشد. بررسیها نشان میدهند، براساس تحقیقات صورت گرفته این نوع غذاها در مرتبههای دوم و بعد گرم شدن اکثر ویتامینهاو مواد مغذی خود را از دست میدهند و حتی سلولهای آنها میتواند تغییر شکل داده و غذا را تبدیل به یک سم خطرناک برای ابتلای افراد به سرطان نماید. پزشکان توصیه میکنند، افراد غذاها را به صورت تازه مصرف نمایند، به ویژه اگر کودکان در سنین رشد دارند.
منبع:http://www.shahrekhabar.com/medical/139418646002039
علاقه مندی ها (Bookmarks)