چیزی که منو آزار میده خوشبینی و اعتماد زود به دیگران.چون خودم هیچوقت دروغ نمی گم،فکر می کنم دیگران هم دروغ نمی گویند.بچگانست اما من هنوز نمی دونم باید به کی اعتماد کنم
چیزی که منو آزار میده خوشبینی و اعتماد زود به دیگران.چون خودم هیچوقت دروغ نمی گم،فکر می کنم دیگران هم دروغ نمی گویند.بچگانست اما من هنوز نمی دونم باید به کی اعتماد کنم
آلزایمر گاهی درد نیست...
درمان است!!
اینکه برای برداشتن یه ظرف غذا از تو یخچال یا قوطی رب گوجه یا هر چیزی باید کل در یخچال رو باز کرد و کلی هم فضا اشغال بشه.
چه عیبی داره یخچال ها چند تیکه و جدا باشن؟ مثلا یه قسمتش در اندازه 40*50 روی کابینت باشه.یه 40 * 50 هم تو اتاق خواب من باشهو مجموع این قسمت ها اندازه همون یخچال فعلی باشه و موتورشونم همون یکی باشه و لوله های هر کدوم از مینی یخچال ها به موتور اصلی وصل باشن
![]()
اينكه در روزهاى برفى و بارونى ماشين نباشه
اينكه گردگيرى ميكنى ولى يك ثانيه بعد انگار نه انگار
اينكه اينقده تبليغات ميشه ولى هنوز تو طبيعت آشغال فراوونه
پیدا کردن جای پارک...مخصوصا تو شهر هایی که میری مسافرت...
سلام
با اجازه منم یه پیشنهاد بدم ... به نظرم که کاربردی تر و بهتر از یکی شماست ...![]()
روی کل کفش از یه سری راه راه های برجسته مثل دریچه ی کولر(نوع نرمش میشه پارچه مخمل کبریتی / در حقیقت به زیری و ضخامت بین این دو ، متناسب) تشکیل شده باشه که هر طرفش یه رنګ باشه ، طرحم می تونه داشته باشه ، تازه میشه هر سمتش یه طرحی داشته باشه ، بعد کافیه این پره ها مثل دقیقاً دریچه کولر به یک دکمه ای چیزی وصل باشه که با تغییر جهت اون (خوابیدن پره ها به یک سمت) رنګ کفش عوض شه ، باز به اون سمت یه طرح و رنګ دیګه داشته باشه ...
یه لحظه ګفتم شاید بشه چنین چیزی هم![]()
ایده ی خیلی خوبیه
طراحی پارچش باید از تلید کننده شروع بشه و از کارخونه
میشه حتی از شارژ الکتریکی به عنوان محرک تغییر رنگ استفاده کرد - موادی هستند که با تغییر شار الکتریکی تغییر رنگ بدن
یا حتی از مواد رنگی ترموکالر استفاده کرد که با تغییر دما تغییر رنگ دارند
اینطوری تو تابستون و زمستون با یک کفش 2 تا کفش مختلف دارید!!
راجع به طرح شما هم خیلی خوب میشه کار کرد اما باید روی تعداد و اندازه این لبه های کوچک روی پارچه تحقیق و محاسبه و ازمایش کرد تا به شکل دلخواه برسید
شاید بتونید با کامل کردنش این ایده رو به شرکت های بزرگ تولیدی المانی بفروشین
متشکرم آقای متقی ، نظر لطف شماست ...
یعنی عملاً این سیستم تغییر شار الکتریکی که ګفتین میشه یه کفش تهیه کرد با دو مدل مختلف و رنګ های متفاوت از اون دو مدل ، درسته ؟اینکه خیلی عالی میشه ، خب این رو نمیشه برای کفش های عادی روزمره با یک طرح هم بکار برد ؟
![]()
مواد رنګی ترموکالری که ګفتید جالبه ولی نمیشه اون وقت در یک روز چند رنګ بشه ؟اګه اینطوری نشه خیلی خوبه ، هر چند افرادی هم هستن به اون سبک پسند می کنن ، به نظرم مواد نانویی هم داریم که با تغییر دما تغییر رنګ میدن ، اسم نانو ذرش یادم نیست ولی خوندم یه جایی ...
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)