تا جایی که میدونم ، اتفاقا ذرات معلق زیر 2.5 میکرون (که من ارادت خاصی بهشون دارم) ، کوچکترین ذرات هستن که در اثر فعالیت انسانی به وجود میاد و باعث تعطیلی مدارس میشه

و اغلب ذرات دیگه بالای 5میکرون هستن.
حالا به هر صورت من تعصب خاصی برای استفاده از ایروژل ندارم ولی به نظرم با توجه به اینکه ماده نسبتا جدیدی هست ، هنوز خیلی از کاربرداش ناشناخته هست و چرا ما اون رو کشف نکنیم؟

از همه گذشته خواصش روی کاغذ با هدفی که ما در نظر گرفتیم جور در میاد و 100 البته داشتن این خواص به معنی اتمام کار و عملی بودن نیست. ولی درحدی هست که ارزش پیگیری داشته باشه.
البته من برای شروع میخوام از اسفنج ساده به جای این ماده استفاده کنم و ببینم اصلا تحت چه شرایط جوی میشه رطوبت رو به آب تبدیل کرد؟ مسلماً اگه ما یه تیکه پارچه ، پشم یا اسفنج رو ببریم کویر و بندازیم رو شن ها و انتظار تولید آب داشته باشیم ، غیرمنطقیه . پس اول باید شرایط مساعد محیطی رو بدونیم بعد اگر از اسفنج نتیجه گرفتم و شرایط لازم رو فهمیدم ، بعد کم کم بافت ها و ساختار های متنوع رو امتحان میکنم و در نهایت ایروژل.
راستی آقای متقی اگه سایت
ایران ما که تو امضاتون هست ، متعلق به شماست ، پیشنهاد میکنم لوگو سایت
نارنجی (محبوب ترین سایت منو بسیاری از ایرانیان)رو از توش بردارین

، چون مدتهاست که مورد عنایت سربازان گمنام قرار گرفته و روحش قرین رحمت شده!!!
دوستان ، اگه کسی اطلاعاتی از نحوه و شرایط استحصال آب در محیط کویری داره ، خوشحال میشم بدونم.
- مثلا در چه ساعتی از شبانه روز بهترین موقع هست؟
- همه کویرها و بیابان ها این خاصیت رو دارند؟یا نزدیکی به دریا هم باید باشه؟
- آیا حداقل رطوبتی در هوا مورد نیاز هست؟ یا با هر % رطوبت امکان پذیره؟
- دمای هوا چقدر باید باشه ؟آیا تو هوای خیلی گرم هم شانسی وجود داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)