دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: لبنيات پر چرب نخوريد

  1. #1
    کاربر جدید
    نوشته ها
    4
    ارسال تشکر
    0
    دریافت تشکر: 10
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

    پیش فرض لبنيات پر چرب نخوريد

    لبنیات پرچرب در كشور با روغن‌های پالم برای قوام دادن و مزه‌دار كردن چرب می‌شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند كه برای سلامت مضر است بنابراین ترجیح آن است که شیر کم چرب مصرف شود. اضافه كردن چربی گیاهی به لبنیات و شیرهای پرچرب در كارخانه‌های تولید لبنیات كار غیر قانونی نیست اما این حق مردم است كه بدانند این میزان چربی در لبنیات و شیر، چربی خود شیر نیست و به آن چربی پالم اضافه شده است. روغن پالم یا نخل 50 درصد اسید پالمیتیك دارد كه یك اسید چرب اشباع شده است و به همین دلیل تصور می‌شود روغن پالم یك نوع روغن هیپركلسترولمیك است. در صنایع غذایی افزودن چربی پالم گیاهی به لبنیات در فرایند تولید معمولا انجام می‌شود و تولیدكنندگان محصولات لبنی با استانداردهای موجود صنایع غذایی به گرفتن چربی اشباع شیر اقدام می‌كنند بنابراین مصرف‌كنندگان لبنیات پرچرب باید بدانند كه چربی شیر موجود را نمی‌خورند بلكه روغن پالم اضافه شده به شیر را میل می‌كنند. اضافه كردن چربی گیاهی به لبنیات به دلیل اسیدهای چرب مشكل زاست زیرا مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع شده می‌تواند به بالا رفتن كلسترول خون و در نتیجه به بیماری قلبی منجر شود

  2. 2 کاربر از پست مفید rofiya سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •