من خودخواه نیستم..بله همه شرایط خوبو داره.واسه اینم همه راضین.خودمم که فعلانمیدونم
بایدچکارکنم
من خودخواه نیستم..بله همه شرایط خوبو داره.واسه اینم همه راضین.خودمم که فعلانمیدونم
بایدچکارکنم
سلام پگاه عزیزم
امیدوارم حالتون خوب باشه
به نظر من اینکه ایشون از همه نظر فرد خوبی هستن و معیارهای مد نظر شما رو دارن خوبه و جایی برای وسواس بیش از اندازه نمیذاره
به نظر من در یک سری از شرایط افراد باید از یه سری از خواسته هاشون بگذرن مخصوصا در زندگی مشترک
و حتما شما یه سری خصوصیتهای مثبت داشتین که شما رو قبول کردن دیگه پس نگرانی نباید داشته باشید
من چادری نیستم اما چادر سخت نیست به نظرم حالا که ایشون این طوری ترجیح میدن بهتره شمام سرتون کنید.
البته اهمیت این مسئله باز هم به خودتون برمیگرده.
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیرین
سلام پگاه جون
اگه واقعا پسر خوبيه ومعيارهاي كه شما در ذهنتون داريد در وجود اين خواستگارتون ميبينيد ودوسش داري پس بخاطرش چادر سركن وبرو سر خونه زندگيت.ولي يه چيز ديگه بشين باهاش صحبت كن ببين دليلش از اينكه ميگه چادر سر كن چيه شايد دليل قانع كننده اي داشته باشه كه باشنيدن دليلش خود شماهم قانع به پوشيدن چادر بشي.چادر چيز خوبيه .بازم به نظر خودت بستگي داره![]()
اگر از بنده خدا گذشتید بخاطر خدا قطعا خداهم از گناهانتان خواهد گذشت پسر خوب بود حتی اگه کار نداشت کوتاه بیاین وفوری خونه بخت وازدواج خدا خودش روزی رسونه اما بازم یک چیز مشکل اصلی ست یکی کار ودوم توقعات بالای افراد خصوصا دخترخانم ها اما بازم می گم توقعات رو کم کنیم همون جور که دوست داریم ظاهر اراسته ای داسته باشیم یعنی خوشکل باشیم باطن اراسته ام داشته باشیم وخصوصا کسانی که مذهبی هستند ومسجدی چرا مهریه بالا وچیزهای بالا از پسری که اومده خواستگاری دختر تون طلب می کنید ؟؟اخه اسلام اینو گفته من خودم دیدم که کسانی که مذهبی هستند و وضعشونم خوبه خیلی در امر ازدواج سخت گیری می کنند!!بی مورد
[
موضوعات رو الویت بندی کنید.
اگر آزادی انتخاب نوع پوشش برای شما خیلی مهمه و قابل چشم پوشی نیست؛تکلیف مشخصه!. ضمنا توجه داشته باشید؛ گاهی یک خواسته، خواسته های دیگری رو هم بدنبال داره. مثلا، این امکان هست ؛که خواستگار شما با کار بیرون از خانه هم مخالف باشه و ... . به همین دلیل بهتره عمق هر خواسته و نیتی رو هم در نظر داشته باشید.
سلام. من کاملا درک میکنم که شما میگید چرا منو اینطوری نمیخواد. به نظرم سعی کنید بفهمید چرا اینو از شما میخواد. اعتقادشه یا خودخواهیش.
در هر صورت کار منکری از شما نخواسته. با دیده مثبت به این موضوع نگاه کنید ولی من جای شما بودم در ازای پذیرفتن چادر ازش میخواستم اون هم
همیشه اصول اسلامی رو از هر جهت در حد اعلا رعایت کنه، همینطور که ایشون از شما میخواد.
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
سلام
دوست عزیزم خواستگارت خیلی تو رو دوست داره که بهت گفته چادر بپوش
میدونم که حجابو میشه با مانتو هم رعایت کرد اما چادر یه چیز دیگه است اخرش با مانتو قد بالای شما مشخص میشه
به نظرم باید این غیرت خواستگارتو تحسین کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)