پارتی بازی ! چیز خوبی نیست این پسر شما دیشب نذاشت من بخوابمچشم بد دور هنوز چشام رو نبسته بودم رفتم به عالم رویا!
من زود می خوابم زود هم بر می خیزم! بدنم این جوری راحتتره
اگه خسته نشم بیشتر هم می تونم بیدار بمونم ولی معمولا به دلیل اکتیویته بالا جنازه ام به بالین می رسه!
سلام خدمت همه
خب انتظار ها به پایان رسید :دی
مثبت منفی خنثی همه رو با هم میگم
از پروفایل و ظاهرت شروع میکنم تا به عمق برسم
این انتقاد ها فقط چیزی بوده که ازت برداشت کرده ام و ممکنه درست نباشه
برای اینکه از اصطلاحات شخصیت شناسی خوشم نمیاد و کلا یه جوری میشم با زبان بی زبانی انتقاد میکنم
1- یه عادت بد قبلا داشتی فکر میکنم بهت هم گفتم که تو نوشته هات از شکلک کم استفاده میکنی و تو فضای مجازی که کلمات بی احساس و بی معنی هستند شکلک معمولا هویت بخش به کلمات هست
2- همون طور که گفتند کلا انتظار جواب دادن به پیام های عمومی رو ازت نباید داشت
3- قبلنا " درباره من " جالب نبود / بیشتر با مفهوم برای خودت بودند
4- سربرگ نوشته عمومی ات زیباست / یه بار نوشته بودی من یه لیبرالسم هستم ... اون هم زیبا بود
5- وبلاگت :
متفاوت / متنوع و جالب /
خیلی وقت ها از حرف های کم اهمیت جمله ی خنده دار می ساختی و گاهی اوقات حرف عالمانه
قالب ش معمولا جذاب نبود
بیان زیبایی تو نوشته هات بود که ترجیح میدهم به شوق درونی نسبت بدهم تا قلم نویسندگی
هدفمند نبود نوشته هات و این رو از روی پراکندگی مطالب میشد حدس زد
6- مغرور هستی کمی / هرچند غرور ت از نوع مثبت هست اما خب خوشایند نیست /
7- عزت نفس بالایی داره و این رو خیلی میشه درت مشاهده کرد / همچنین آدم خاصی هستی از نظر شخصیت
8- به شدت توانایی ضایع کردن بقیه رو داری ! خدا رو شکر تمام دوستان مطلع هستند منظورم چیه
9- بیشتر مواقع اظهار نظر های مخالفت آمیز داری نسبت به هم صحبتت که بیشتر مواقع به جا نیست
10- آدم آگاه و روشن بینی هستی که قابل ستایش هست افکارت و شخصیتت ...
11- به نظرم فردی هستی که در احساسات ش منطقی و در منطق ش احساساتی هست چون بیشتر مواقع قابل تفکیک نیست منطق ت از احساساتت
12 - آدم قابل پیش بینی هستی و این خوب نیست از نظر من
13 - خسته شدم ... فعلا همینا
ویرایش توسط Majid_GC : 17th February 2014 در ساعت 08:03 PM
کمی هم سرتق هستی ....![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)