سلام دوستان عزیزم.
نمیدونم شاید باید از همون اول این نظرسنجی رو ترتیب میدادم تا نظرتون رو بدونم و بعد دست به کار شم.
نمیدونم شاید اشتباه کردم و شاید دوست داشتم باهم ازاول شروع کنیم،نمیدونم...
از شما میخوام صادقانه جواب بدید،از هیچ کسی هم ناراحت و دلخور نمیشم،شاید عجله کردم در تشکیل کانون داستان بدون اینکه نظرات شما عزیزان رو بدونم،نمیدونم شاید کار اشتباهی کردم که به بخش ادبیات برگشتم...
به دوستانی که توی گروه داستان نویسی سابق بودن دعوت نامه عضویت زدم اما هیچ کس جوابی نداد،هدفم این بود که شاید بتونم دوباره بچه هارو به شرایط عادی نوشتن برگردونم،بچه هایی که یه روزهایی توی گروه بودن مینوشتن نظر میدادن اما روز به روز از تعدادشون کم شد و شاید دلایلشم میدونید... نمیخوام دوباره به حال و روز قبلم برگردم...
از شما یک سوال دارم،دوست دارم راست و صادقانه جواب بدید،نظرات خودتونو به هیچ وجه توی این پست نگذارید،فقط فقط فقط در نظرسنجی اعلام کنید!لطفا...
اگر دوست دارید و قلبا با تشکیل و ادامه گروه موافق هستید گزینه مربوطه رو انتخاب کنید،اگر هم که دوست ندارید ادامه پیدا کنه گزینه خودش رو انتخاب کنید،از شما خواهش میکنم نظر اصلی و قلبی تون رو انتخاب کنید نه احساسی و از روی ترحم!
بچه ها لطفا نظر صادقانه تونو بدید نه احساسی...
توی نظر سنجی زیر فقط دو گزینه وجود داره،از دوستان ادبیاتی و اعضای سابق گروه داستان نویسی تقاضا دارم حتما شرکت کنند...
از مدیران این بخش هم تقاضا دارم این پست رو حذف نکنن...لطفا..
علاقه مندی ها (Bookmarks)