یافتههای محققان دانشگاههای ورمونت و کالیفرنیا نشان میدهد: مصرف اضافی قند با افزایش خطر اضافه وزن مرتبط است و در نهایت مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا 20 درصد افزایش میدهد. محققان میگویند: قند برای تامین انرژی در بدن عنصری ضروری است، اما مصرف بیرویه آن در قالب نوشیدنیهای شیرین، دسر و شیرینیجات باعث افزایش فشار خون، بالا رفتن تریگلیسیرید و کلسترول خون میشود و همچنین مشکلات کبد چرب، چاقی و دیابت را به همراه خواهد داشت.بسیاری از کارخانجات غذایی برای بهبود طعم و بافت غذایی محصولات خود، از قند استفاده میکنند و این در حالی است که اغلب مردم روزانه چندین بار از این محصولات استفاده میکنند بدون اینکه متوجه میزان قند ورودی به بدن خود باشند. برای مثال اگر روزانه یک قوطی نوشابه گازدار مصرف کنید، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را برای خود به اندازه یک سوم افزایش خواهید داد.محققان بر اساس یافتههای پژوهشی انجام شده در این زمینه توصیه کردهاند: برای کاهش تاثیر قند بر سلامتی بدن از مواد غذایی استفاده کنیم که علاوه بر قند طبیعی، سایر عناصر مورد نیاز بدن و فیبر غذایی را نیز به میزان کافی داشته باشند که از نظر آنها میوهجات به عنوان بهترین استاندارد برای این نیاز مطرح هستند. یافتههای این پژوهش در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شده است.
منبع
علاقه مندی ها (Bookmarks)