دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تصویر/صف های طولانی و دل پر مردم /یاسوج

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض تصویر/صف های طولانی و دل پر مردم /یاسوج

هنوز دو روز از توزیع سبد کالای دولت یازدهم نمی گذرد که بی نظمی ها و نبود اطلاع رسانی دقیق در مورد برخوداری از این سبد کالایی، مشکلاتی زیادی را برای شهروندان یاسوجی به وجود آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، صبح امروز خبرنگار این پایگاه خبری در بازدید از فروشگاه رفاه، مرکز عمومی توزیع سبد کالا مردم شهر یاسوج با صفوف طولانی برای دریافت سبد کالای دولت مواجه شد.

به گفته منابع آگاه افرادی می توانند در این مرکز سبد کالایی دریافت نمایند که کارت های بانک های کشاورزی و ملی را داشته باشند.
    این اولویت بندی و تقسیم بندی غیر اصولی جایگاه ها باعث ایجاد ازدحام و هرج و مرج در جلوی فروشگاه رفاه شهر یاسوج واقع در میدان راهنمایی این شهر است.
    از نکات جالب و تأسف بار تخصیص سبد کالا می توان به حضور مردم از ساعات اولیه بامداد در مکان توزیع و ساعت ها ایستاندن درهوای سرد شهر یاسوج می توان اشاره کرد.

برخی از مراجعه کنندگان بعد از ایستادن چند ساعته در صف طولانی سبد کالای رایگان تازه متوجه می شوند که کارت آن ها مورد پذیرش نبوده و یا سبد کالا به آن ها اختصاص نیافته است.
    خانم مسنی در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری از نحوه توزیع سبد کالایی در این مرکز ابراز گلایه کرد و گفت: من از ساعت 4 بامداد برای گرفتن سبد کالا در این مکان حاضر شده ام ولی در زمان ورود به فروشگاه اطلاع پیدا کردم که کارت بانکی ام مورد قبول نبوده و باید زمان دیگری مراجعه کنم.
    وی ادامه داد: تا لحظه وارد شدن فروشگاه به من گفته نشد که کارت بانکی شما برای دریافت سبد کالا مورد قبول نیست.

شهروندی دیگر نیز بیان داشت:بی عدالتی در توزیع این اقلام بی داد می کند و این سبد کالایی باید به افراد کم بضاعت و محروم جامعه تعلق بگیرد نه به کسانی که وضع مالیشان خوب است و پولشان از پارو بالا می رود.
    یکی دیگر از شهروندان ایستاده در این صف طولانی که بیشتر شبیه به صف ورزشگاه با شرایط امنیتی بود، گفت: تنها چیزی که من در این روز دیده ام فقط توهین به شعور و منزلت مردم بوده است.

این اتفاقات در حالی رخ می دهد که از گوشه و کنار کشور خبرهایی نیز مبنی بر وقوع تلفات جانی در اثر ازدحام صف های طولانی به گوش می رسد.

انتهای پیام/گ

2. کاربرانی که از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)