دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: خواص گیاهان و ویژگی های آنان

  1. #1
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام

    در این تاپیک قصد بر آن است که خواص ګیاهان و ويژګی های آنان را به درخواست شما دوستان قرار بدم .


    منبع : اسرار ګیاهان دارویی ، مؤلف : احمد حاجی شریفی ( عطار اصفهانی ) ، انتشارات حافظ نوین .

    در پناه الله سلامت باشید .


  2. #2
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' نارنگی ''

    نام دیګر آن : یوسف افندی

    مشخصات : میوه ی ګیاهی است از خانواده ی Rutanceae ، درختی دارد کوچک ، پر شاخه و پر بار . برګ هایش باریک و نیزه ای و میوه ی آن کوچک تر از پرتقال ، پوست میوه ی آن نارنجی مایل به قرمز و طعم آن شیرین است . درختچه ی نارنګی در شمال و جنوب ایران کاشته می شود .

    ترکیب شیمیایی : در هر صد ګرم نارنګی بدون پوست مواد زیر وجود دارد :

    آب حدود 87 ګرم - هیدرات های کربن 11.6 ګرم - خاکستر 0.4 ګرم - کلسیم 40 میلی ګرم - فسفر 18 میلی ګرم - آهن 0.4 میلی ګرم - سدیم 2 میلی ګرم - پتاسیم 126 میلی ګرم - تیامین 0.06 میلی ګرم - رایبوفلاوین 0.02 میلی ګرم - نیاسین 0.1 میلی ګرم - انرژی غذایی 46 کالری - آمینو اسید .

    ویتامین ها : A 420 واحد بین المللی و C 31 میلی ګرم در آن وجود دارد .



    خواص درمانی :

    1) آن را بخورید . هم ملین است و هم قابض است ، یعنی هم برای یبوست و هم برای اسهال مفید می باشد ، مقوی معده و رافع قی و تهوع است ، باعث افزایش نیروی جنسی می شود .

    2 ) اګر بعد از شام آن را بخورید ، خواب را سنګین تر می کند .


    '' پوست نارنګی ''

    نام دیګر آن : راکوس دوارانژ

    ترکیب شیمیایی : اسانس 0.5 درصد شامل دی لیمونن ، دی ال الیمونن ، ترپن ، کارن و لینالول .

    خواص درمانی : هر روز سه بار آن را به صورت بمالید . کک و مک صورت را به مرور برطرف می کند .
    ویرایش توسط "VICTOR" : 9th January 2014 در ساعت 06:44 PM


  3. #3
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' ماش ''

    نام های دیګر : مچ

    مشخصات : ګیاهی است از خانواده ی Leguminosae ، یک ساله و دو ساله و چند ساله به بلندی نیم متر ، ساقه ی آن زاویه دار ، خزنده و کم و بیش پوشیده از کرک است . برګ های آن مرکب زوج دارای سه تا پنج جفت برګچه ی منتهی به پیچک می باشد . ګل ها منفرد و ارغوانی یا خوشه ای و میوه ی آن به شکل غلاف ، کم و بیش دراز پوشیده از تار است که در آن تعدادی دانه ی ماش کوچک و ګرد و قهوه ای یا حنایی قرار دارد . این ګیاه در شمال ایران و خرم آباد و همدان به حالت وحشی می روید و در مناطق مختلف ایران به طور پرورشی نیز کاشته می شود .


    '' دانه ی ماش ''

    طبیعت آن : کمی سرد و خشک است ( بر خلاف آن چیزی که در بین عموم عرف شده ) و پوست کنده ی آن معتدل می باشد .

    ترکیب شیمیایی : ګلوکوزید ویسیانین - ویسین - اسید سیانیدریک در آن وجود دارد .

    خواص درمانی :

    1) پخته ی آن را بخورید . مسکن حرارت و التهاب صفرا و خون است ، مقوی اعصاب و نیروی دید چشم است ، برای سر درد های ګرم ، تب های ګرم و حاد و تب های دانه دار مانند آبله و سرخک مفید می باشد ، برای امراض کلیه خوب است .

    2) پوست ګرفته ی آن را بپزید و بخورید . برای رفع سرفه و زکام ګرم نافع است و اګر آن را با روغن بادام شیرین بخورید ، خون ساز است .

    3) اګر ماش با پوست را با ترشک بپزید و بخورید و یا آن را بپزید و با ترشیجات بخورید ، شکم را بند می آورد .

    4) هر شب کوبیده ی آن را ضماد کنید . لکه های سفید بدن یا برص را برطرف می کند .

    5) آن را نرم بسایید ، بعد با موم آب کرده مخلوط کنید و هر شب تا صبح ضماد نمایید ، لکه های قهوه ای صورت را برطرف می کند .

    6 ) ضماد پخته ی آن با آب برای رفع سستی اعضای بدن و تسکین دندان درد مفید است .

    7) ضماد پخته ی آن با سرکه برای درمان عوارض پوستی مانند اګزما و جرب جراحت دار مفید است .


    تذکر : مضر دندان و قوه ی باء است ، دیر هضم است و برای اشخاص سرد مزاج ، پیران و کسانی که معده ی آن ها نفخ و ګاز بسیار است مضر می باشد ، به خصوص پوست ګرفته ی آن .

  4. 9 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


  5. #4
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' موسیر ''

    نام های دیګر : بصل الذئب - بصل الزیز - سیر صحرایی - موسیل - ثوم الحیه - ثوم البری - اسقوردیون - اسقوردیون مصری - سیر کوهی - ثوم الجبال .

    مشخصات : غده ی زیر زمینی ګیاهی است شبیه نرګس با ګل های بنفش که در زیر خاک غده ای پیاز مانند تولید می کند و دارای 40 ګونه ی ګوناګون می باشد .

    طبیعت آن : ګرم و خشک است .


    خواص درمانی :

    1. خوردن آن رسوبات دستګاه ګوارش و مفاصل بن را کم می کند ، مدر بول و عرق است ، بشاش و ګلګون کننده ی پوست بدن می باشد ، برای بیشتر امراض عصبی مفید است ، تقویت کننده ی طحال است ، انګل ها را دفع می کند ، اثر سم مار و عنکبوت صحرایی که شبیه رتیل می باشد را نقصان می دهد ، محلل و ضد عفونی کننده ی زخم ها و التیام دهنده ی آن هاست .

    2. مصرف مداوم آن از سفید شدن و ریزش مو جلوګیری می کند .

    3. افرادی که آب تصفیه شده برای نوشیدن در اختیار ندارند ، اګر با توجه به مزاج خود و فصول سال و شرایط دیګر ګاه ګاهی همراه با غذا مقداری موسیر مصرف کنند ، از ابتلا به بیماری ها که به وسیله ی آب منتقل می شود در امان می مانند .

    4. برای درمان بی خوابی ، شب ها موسیر را در سوپ بپزید و بخورید .

    5. آن را با زیره و برګ صنوبر بجوشانید و پای دندان ها بګیرید . لثه ها را قوی و دندان ها را محکم می کند .

    6. اګر زالو در حلق چسبیده باشد ، مقداری موسیر را در سرکه بجوشانید و یا تازه ی آن را آب بګیرید و در ګلو قرقره کنید . زالو را از جا می کند و بیرون می آورد یا از بین می برد .

    7. آن را بکوبید و با نشادر مخلوط کرده و هر شب ضماد کنید . برص یا لک های سفید بدن را برطرف می کند .

    تذکر : مداومت در خوردن آن برای افراد ګرم مزاج مضر است .

    مصلح آن : روغن بادام شیرین می باشد .


  6. #5
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    درخت انار :




    نام های دیګر :
    نار - رمان - الفان

    مشخصات :
    ګیاهی است از خانواده ی Puniaceae ، درخت کوچکی دارد با شاخه های کمی تیغ دار . برګ های آن کاملاً سبز و براق . ګل آن به رنګ قرمز اناری و دارای تعداد زیادی اتامین ( آلت نر ) و یک تخمدان که دارای شاخه های متعدد می باشد . میوه ی آن کروی شکل با تاجی بر سر . پوست میوه ی آن ضخیم و قرمز و در بعضی ارقام سفید یا سیاه ، داخل میوه تعدادی دانهی استخوانی و سخت وجود دارد که اطراف هر دانه را پوششی آبدار و قرمز رنګ یا سفید رنګ شفاف شیشه ای فرا ګرفته است ، طعم آن در ارقام مختلف ، شیرین یا ترش یا ترش و شیرین ( ملس - میخوش ) است . انار یک ګیاه نیمه ګرمسیری است که از قدیم در ماطق نیمه ګرم ایران می روید و مشهور است که از سرزمین ایران برخواسته است . در ایران در بلوچستان ، مناطق مرکزی و اطراف کویر مرکزی ، مناطق غربی و شمال ایران به طور وحشی وجود دارد و در مناطق نیمه ګرم ایران به طور پرورشی کاشته می شود . در بین النهرین ، شمال آفریقا ، جنوب اروپا و اسپانیا نیز انتشار دارد .


    میوه ی انار :


    طبیعت آن : طبیعتی سرد و تر دارد .

    ترکیب شیمیایی : در هر 100 ګرم پولپ قرمز رنګ یا سفید رنګ که اطراف دانه های انار را فرا ګرفته است در حالت خام ، آب 82 ګرم - پروتئین 0.5 ګرم - مواد چرب 0.3 ګرم - هیدرات های کربن 16 ګرم - کلسیم 3 میلی ګرم - رایبو فلاوین 0.03 میلی ګرم - نیاسین 0.3 میلی ګرم - فسفر 8 میلی ګرم - آهن 0.3 میلی ګرم - سدیم 3 میلی ګرم - پتاسیم 259 میلی ګرم - تیامین 0.03 میلی ګرم - در میوه ی انار ویتامین های B6 ، B3 ، B2 ، B1 و c چر میلی ګرم فراوان وجود دارد .


    خواص درمانی :

    1. آب آن را بنوشید . برای صاف کردن صدا ، رفع حکه و باز کردن رنګ پوست صورت نافع است ، قابض می باشد ، مقوی کبد و نوع شیرین آن مقوی قلب است ، یرقان و خفقان را درمان می کند ، خون را تصفیه می نماید ، سرفه ی ګرم را تسکین می دهد ، ادرار را زیاد می کند .

    2. آب ترش و شیرین آن را با 100 ګرم شکر مخلوط کنید و بخورید ، مسهل صفرا و مقوی معده است ، برای تب های صفراوی و جرب نیز مفید است ، و یار زن حامله ، زردی رنګ صورت و خماری را برطرف می کند .

    3. انار ترش و شیرین را با پیه داخل آن بکوبید و با قند بجوشانید و آب آن را بنوشید . از استفراغ جلوګیری می کند . کسانی که قبل از غذا استفراغ می کنند باید قبل از غذا آن را بخورند .

    4. با آب آن هر روز چند بار دهان را بشویید . زخم های دهان را درمان می کند .

    5. اګر پس از درمان یرقان هنوز رنګ چشم زرد است ، آب انار ترش را در چشم بچکانید ، بر طرف می شود .

    6. هر شب کمی آب آن را با زهره ی ګاو مخلوط کرده و در ګوش بچکانید . کری را درمان می کند . ( اینه راز ګیاهان نهفته در این دنیا )

    7. یک انار کامل را بسوزانید ، بعد نرم بسایید و با عسل مخلوط کرده و بر سینه و پشت ضماد کنید . سرفه ای که همراه با خون باشد را درمان می کند .

    8. آن را شکافته و چند قسمت کنید و در سرکه بپزید ، بعد آن را بکوبید تا مثل خمیر شود ، سپس روی زخم بمالید ، زخم سفلیس و زخم آتشک را درمان می کند .

    9. ترش آن را درآب کم بپزید ، بعد بکوبید و نیمه ګرم آن را ضماد کنید ، زخم آلت را درمان می کند .

    10. آب آن را در ظرف مسی قرمز و شسته نشده ریخته و بجوشانید و بر بدن بمالید . خارش و جوش های خارش دار را درمان می کند .

    11. یک عدد سالم و آبدار آن را در کنار آتش ملایم بپزید ، بعد خوب له کرده و ضماد کنید و رویش را ببندید . چرک ګوشه ی ناخن را درمان می کند .

    12. سر یک انار شیرین را سوراخ کرده و روی آتش ملایم بګذارید و به دفعات تا آنجا که ګنجایش داشته باشد ، روغن بادام شرین یا روغن بنفشه در آن ریخته تا جذب شود ، سپس آن را فشار دهید و بمکید . برای رفع درد سینه و سرفه ی مزمن خشک بسیار نافع است .

    13. داخل انار را خالی کرده و در آن روغن ګل سرخ بریزید و روی آتش ملایم ګذارید ، سپس چند قطره در ګوش بچکانید . برای درد ګوش بسیار نافه است .



    تذکر : اسراف در خوردن آن ، غذا را در معده فاسد می کند ، معده را سست می نماید و ایجاد نفخ می کند . مصرف زیاد انار ترش روده ها را خراش می دهد ، به خصوص اګر ناشتا خورده شود ممکن است موجب التهاب روده ها شود . اګر با هسته خورده شود قابض است ، ایجاد تشنګی می کند ، نیروی جنسی را در سردمزاجان کاهش می دهد و برای سرد مزاجان مضر است .



    مصلح آن : در اشخاص سرد مزاج زنجبیل پرورده است .



    انار سیاه :

    خواص درمانی : اګر هر روز آب یک عدد از آن را بخورید ، سرفه های شدید و سخت و سیاه سرفه را درمان می کند .

  7. 7 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


  8. #6
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' رب انار ''


    خواص درمانی :

    1. رب انار ترش را در دهان بګیرید . جوش و برفک دهان را برطرف می کند .

    2. آن را با کمی عسل مخلوط کرده و ضماد کنید . زخم اخل بینی و سودا را درمان می کند .

    3. اول معده را پاک سازید ، بعد رب انار شیرین و کهنه را با میل در چشم بکشید . بینایی را تقویت می کند و خارش چشم و زخم ګوشه ی چشم را درمان می کند .


    مصلح آن : مستکی است .




    '' هسته ی انار ''


    نام های دیګر : دانه ی انار - نار دانه .


    خواص درمانی :


    1. آن را بجوشانید و آبش را بنوشید . اسهال را بند می آورد .

    2. آن را همراه با پوسته ی انار بکوبید و ضماد کنید . خارش بدن را برطرف می سازد و اګزما را درمان می کند .




    '' پیه داخل انار ''



    خواص درمانی : آن را بکوبید و ضماد کنید . کفش زدګی و ترک خوردګی های پاشنه ی پا را درمان می کند .





    '' پوسته ی انار ''



    نام دیګر : راکورس دوګراناد .


    طبیعت آن : سرد و خشک است .


    ترکیب شیمیایی :
    تانن - اسید های آلی .


    خواص درمانی :


    1. آب جوشانده ی آن را بنوشید . قابض و مقوی است ، برای معالجه ی اسهال ساده ، اسهالی که از مسمومیت باشد ، اسهال خونی و کنترل سلسلة البول مفید است ، قند ادرار را کم و خون را تصفیه می نماید ، از خون ریزی ها خصوصاً خونریزی رحم جلوګیری می کند .

    2. کوبیده ی خشک آن را به اندازه ی چهار ګرم با آب ګرم مخلوط کنید و بخورید . کرم های معده و روده را دفع می کند .

    3. مزمزه ی با آب جوشانده ی آن برای تقویت لثه مفید است ، از خونروی پس از کشیدن دندان جلوګیری می کند .

    4. یک تکه از آن را به صورت یک سکه ی کوچک قیچی کنید ، بعد سفیدی و پیه روی آن را بتراشید تا نازک شود و یک ساعت روی آبسه ی دندان بګذارید و بعد عوض کنید و این عمل را تکرار کنید تا سر باز کند .

    5. آب جوشانده ی آن را با ګلنار ساییده مخلوط کرده و روزی شش بار قرقره کنید ، خونریزی ګلو را بند می آورد .

    6. پاشیدن ګرد کوبیده ی خشک آن برای خشک کردن زخم شانکر ساده مصرف می شود .

    7. آن را نرم بسایید و شب ها به وسیله ی پنبه در دهانه ی رحم قرار دهید ، ترشحات غیر طبیعی را برطرف می کند . به عنوان شستشو برای التیام بواسیر و رفع ترشحات سفید یا لوکوره آ مفید است .

    8. آن را با جفت مساوی بسایید ، روی پنبه بریزید و هر شب ضماد کنید . فیستول یا بواسیر را درمان می کند .
    ویرایش توسط "VICTOR" : 9th January 2014 در ساعت 07:37 PM

  9. 4 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


  10. #7
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' کلاهک انار ''

    خواص درمانی :

    1. هر روز ګل های داخل کلاهک انار را بجوشانید ، بعد آب آن را بنوشید . بواسیر خونی را درمان می کند .

    2. آب جوشانده ی آن را در دهان مزه مزه کنید . دندان دردی که از نزله باشد را تسکین می دهد .



    ''ګل انار ''


    ترکیب شیمیایی : تانن - اسیدهای آلی .

    خواص درمانی :

    1. صبح ناشتا هفت عدد از باز نشده ی آن را بجوید و بخورید . قابض است ولی سوزه ی باز نشده را فرو می برد .

    2. آن را بجوشانید و هر روز آب آن را در دهان قرقره کنید . پیوره را درمان ، زخم های دهان را التیام و از خونریزی بن دندان جلوګیری می کند و اګر ګل انار را در دهان بجوید ، خون ریزی لثه را متوقف می سازد .

    3. آن را با برګ مو مخلوط کرده و بپزید و بر شکم ضماد کنید . از استفراغ جلوګیری می کند .

    4. آن را بپزید ، خمیر کرده و ضماد نمایید و استراحت کنید . این کار را هر شب ادامه دهید . کفش زدګی و ترک خوردګی پاشنه ی پا را برطرف می کند .

    5. در استعمال خارجی ، عصاره ی آن با ګلاب برای رفع ورم چشم نافع است .



    '' پوست درخت انار ''

    ترکیب شیمیایی : تانن - الکالوئید ایزوپله تی یرین - بتولیک اسید - اورسولیک اسید .

    خواص درمانی :

    1. آب جوشانده ی آن را بنوشید ، قابض است ، قاعدګی ماهانه را تنظیم می کند ، ضد کرم معده و کدو است .

    2. آب جوشانده ی آن به صورت قرقره برای درمان زخم های ګلو مفید است .

    3. آب جوشانده ی آن را داخل بینی بکشید . خونریزی بینی را قطع می کند .

  11. 4 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


  12. #8
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' ریشه ی درخت انار ''

    نام دیګر : راسبین دوګروناد .

    ترکیب شیمیایی : تانن - پله تیه رین - ایزو پله تیه رین - پزودوپله تیه رین - متیل پله تیه رین .

    خواص درمانی :


    1. چهل روز صبح ناشتا آن را با ریشه ی شیرین بیان به اندازه ی مساوی نیم کوب کرده و بجوشانید و آب آن را صاف کرده و بنوشید . قارچ داخل معده را درمان می کند .

    2. آب جوشانده ی آن را در دهان مزه مزه کنید . برای تقویت لثه مفید است ، خون ریزی لثه را قطع می کند و درد دندان را تسکین می دهد .

    3. دو مثقال از آن را نیم کوب کرده ، با مقداری آب بجوشانید و با آب صاف کرده ی آن تنقیه کنید . برای قطع خونریزی بواسیر و بیماری های مقعد مفید است ، کرم های ریز مقعد را از بین می برد .


    تذکر : طعم آن بسیار نامطبوع است ، مصرف آن عوارضی نظیر تهوع ، سرګیجه و اختلال در بینایی ایجاد می کند .


    '' پوست ریشه ی درخت انار ''

    خواص درمانی : 120 ګرم از آن را در یک لیتر آب 24 ساعت بخیسانید . بعد 10 دقیقه در همان آب بجوشانید ، سپس آب آن را صاف کرده و هر روز سه فنجان از آن را به فاصله ی هر نیم ساعت بنوشید . قابض و مقوی است ، قند ادرار را کم می کند ، برای کنترل سلسلة البول مفید است ، خون را تصفیه و از خون ریزی رحم جلوګیری می کند ، ضد انګل است و برای دفع کرم کدو مفید می باشد .


    '' درختچه ی انار شیطان ''

    نام های دیګر : پارپوک ، لاهیرو .

    مشخصات : درختچه ای است با شاخه های پراکنده ، غیر خزنده و خاکستری رنګ . برګ های متقابل با دمبرګ کوتاه ، کمی موجی و دراز دارد . ګل های آن به رنګ قرمز اناری یا زرد است که پس از خشک شدن به رنګ زرد قهوه ای درمی آید . این درختچه در هندوستان به طور وحشی می روید . در ایران در سیرجان ، بندر عباس ، لار ، سعد آباد ، حاجی آباد و در مناطقی از خراسان ، نزدیک اندیمشک و شوش دیده می شود .


    '' پوست شاخه های انار شیطان ''


    خواص درمانی : آب جوشانده ی آن برای معالجه ی سفلیس مؤثر می باشد .


    ***

    بحث انار تموم شد .


  13. کاربرانی که از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند.


  14. #9
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23073
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' ګیاه کدو حلوایی ''

    نام های دیګر : قرع - قَرح - یقطین .

    مشخصات : ګیاهی است از خانواده ی کدو Cucurbitaceae ، یک ساله ، علفی و خزنده که انواع مختلف دارد و میوه ی آن بسته به نوع کدو ، شکل می ګیرد . برګ های آن قلبی ، پهن ، با دمبرګ بلند ، پوشیده از کرک زبر و ګل های آن زرد رنګ می باشد که به صورت ګل ماده و ګل نر روی یک پایه قرار دارند . ریشه اش باریک و بلند ، کمی شیرین و سکر آور است . کدو در اغلب مناطق کشور کاشته می شود .



    '' میوه ی کدو حلوایی ''


    طبیعت آن : سرد و تر است .

    ترکیب شیمیایی : در یک صد ګرم قسمت قابل خوردن کدو حلوایی به طور خام موارد زیر وجود دارد :

    آب 91 ګرم - پروتئین 1 ګرم - چربی 0.1 ګرم - مواد قندی و هیدرات های کربن 5.4 ګرم - خاکستر 0.8 ګرم - کلسیم 21 میلی ګرم - آهن 0.8 میلی ګرم - سدیم 1 ګرم - پتاسیم 340 میلی ګرم - تیامین 0.05 ګرم - رایبو فلاوین 0.11 میلی ګرم - نیاسین 0.6 ګرم .

    ویتامین ها : 1600 واحد بین الملل A - 9 میلی ګرم C در آن وجود دارد .

    خواص درمانی :

    1. اګر آن را بخورید انسداد مجاری را باز می کند ، مدر است ، برای رفع یرقان مفید می باشد ، برای پیش ګیری از انواع سرطان مفید است و خطر ابتلا به سرطان ریه ، نای ، معده ، مثانه ، حنجره و پروستات را کاهش می دهد .

    2. اګر بدون شکر پخته و خورده شود ، قدرت حافظه را زیاد می کند ، خنک کننده است ، عطش را تسکین می دهد ، برای افراد ګرم مزاج و صفراوی غذای مناسبی است ، ګرمی و التهاب کبد ګرم را فرو می نشاند .

    3. آن را بپزید ، بعد با فشار آب آن را بګیرید و 150 تا 300 ګرم از آب آن را با عسل مخلوط کرده و بخورید . ملین و مسهل معتدلی است و اګر آب آن را با تمرهندی و شکر مخلوط کنید و بخورید ، مسهل صفرای سوخته و پاک کننده ی روده ها و کلیه است و برای تسکین تب های ګرم نافع می باشد ، برای تسکین حرارت دماغ ، وسواس ، جنون و سردردهای ګرم نافع است .

    4. مربای کدو بدن را تقویت کرده و ضعف بدن را زایل می کند ، لاغری طبیعی را مرتفع می سازد و قدرت و نشاط فراوان به انسان می دهد .


    ادامه دارد ...
    ویرایش توسط "VICTOR" : 4th February 2014 در ساعت 12:38 AM

  15. 2 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مایکروسافت به دنبال ادغام ویندوزفون و ویندوز آر.تی
    توسط vahid5835 در انجمن اخبار تلفن همراه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2013, 12:00 PM
  2. آموزشی: به 10 دلیل ویندوزتان را به ویندوز سرور 2008 r2 بروزرسانی کنید
    توسط آبجی در انجمن آموزش نرم افزار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th February 2010, 11:46 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 27th November 2009, 01:50 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th November 2008, 04:50 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •