دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: خوردن این غذاها را در "روزهای سرد "فراموش نکنید!

  1. #1
    یار همراه
    نوشته ها
    3,156
    ارسال تشکر
    5,513
    دریافت تشکر: 8,927
    قدرت امتیاز دهی
    47239
    Array
    m@some's: جدید103

    پیش فرض خوردن این غذاها را در "روزهای سرد "فراموش نکنید!


    افراد اگر توجه ویژه‌ به غذاهایی که مصرف می‌کنند نداشته باشند می‌توانند در "درجه حرارت بدن" خود اختلال ایجاد کنند.


    1- ماهی
    ماهی و "مکمل‌های امگا3" سرشار از "مواد پروتئینی" و ویتامین است که سبب افزایش درجه حرارت بدن می‌شوند و بهتر است در زمستان جزو غذاهای مصرفی باشند.


    2-سیر
    سیر سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های ضروری است که خوراکی‌ ضد "آنفلوآنزا" نیز معرفی شده است ومی‌تواند با گرم کردن بدن از احساس سرما جلوگیری کند.


    3- پرتقال
    مشهورترین میوه زمستانی است که "ویتامینC" موجود در آن علاوه بر شادابی و طراوت پوست می‌تواند از سرماخوردگی جلوگیری کند و اعضای بدن را گرم نگه دارد.


    نتایج مطالعات نشان می‌دهند، کلم و پسته از دیگر خوراکی‌های زمستانی هستند که در روزهای سرد سال احساس گرما در بدن ایجاد می‌کند و در زمان‌های سرماخوردگی که بدن احساس سرما و لرز می‌کند با مصرف این خوراکی‌ها می‌توان علاوه بر پایین آوردن درجه بدن(تب) احساس گرما در "عضله‌ها" و "ماهیچه‌های بدن" را نیز احساس کرد.

    منبع:http://www.yjc.ir/fa/news/4726700/خو...ش-نکنید



    عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..

  2. 4 کاربر از پست مفید m@some سپاس کرده اند .


  3. #2
    همکار بخش مذهبی
    نوشته ها
    4,395
    ارسال تشکر
    7,424
    دریافت تشکر: 12,850
    قدرت امتیاز دهی
    7193
    Array

    پیش فرض پاسخ : خوردن این غذاها را در "روزهای سرد "فراموش نکنید!

    1- ماهی
    ماهی و "مکمل‌های امگا3" سرشار از "مواد پروتئینی" و ویتامین است که سبب افزایش درجه حرارت بدن می‌شوند و بهتر است در زمستان جزو غذاهای مصرفی باشند.
    سلام بر شما و ممنون از مطالب خوب تون
    اتفاقا طبیعت اغلب ماهی ها سرده و بهتره در فصل زمستان فراموش بشه و بهتره کلا زیاد مصرف نشه ...
    ( در بهترین شرایط خلوص آب ، اگه بدن ماهی رو مورد آزمایش قرار بدن حتما مقداری جیوه میتونند توش پیدا کنند . چون ماهی ها جیوه موجود در آب رو به خودشون جذب می کنند . میزان کمش خیلی مشکل ساز نیست ولی اگه به میزان زیاد مورد استفاده قرار بگیره تبعات ناخوشایندی برای اندام های بدن ایجاد می کنه )
    اگه به دنبال امگا 3 و 6 هستید بهتره از منابع طبیعی مثل تخمه آفتابگردان استفاده کنید
    اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر


  4. 2 کاربر از پست مفید طلیعه طلا سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th November 2013, 10:10 AM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 22nd August 2012, 07:59 AM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 1st January 2012, 09:26 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 21st July 2010, 04:44 PM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 17th September 2008, 11:41 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •