البته من همچنان روی این جمله تاکید دارم
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
اگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشه
اگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئی
اگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشم
همون دختر به همین میزان...!!
البته من همچنان روی این جمله تاکید دارم
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
اگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشه
اگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئی
اگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشم
همون دختر به همین میزان...!!
راستی من یک عدد دوست دارم که اکنون افسر هوانیروز در کرمانشاهست
یادمه تو دانشگاه تعریف میکرد من با دختر فلانی ، با فلانی و اینو و اون... رابطه ج ن س ی داشتم
طوری بود که بچه ها برای مشاوره ازدواج و ج ن س ی به محضر ایشان جلوس میکردند
با توجه به سابقه اشنایی که با این فرد و همسرشان که به تازگی گرفتنش
یه بار یک عدد مرد به این خانومشون زنگ زده بود اشتباهی!!
این دوستی که از روابط بوووق خودش بسیار میگفت تا صبح درین فکر بود و با تندی با زنش صحبت می نمود
ممنون دوست عزیز
اما واقعیت که من موارد زیادی دیدم که همچین کاری کردن و راحتم ... بگذریم چون درخواست کمک کرده بودند بنده عرض کردم والا از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه و منتظر پاسخ اون باشه اینطوری خیلی بهتره. یکی از پزشکان که تخصص زنان داره و خودش در پزشکی قانونی کار میکنه توی مصاحبه ای که ازش شده بود می گفت فقط پزشکا هستن که میتونن تشخیص بدن و حتی میگفت الان پرده بکارت چینی هم وارد شده که اصلا قابل تشخیص نیست.
من بسيار تنهايم اما اهميتی ندارد و من موهايم را می تراشم و من غمگين و افسرده نيستم بلکه ممکن است به خاطر آن چه شنيده ام سرزنش شوم...
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
ویرایش توسط تووت فرنگی : 1st February 2014 در ساعت 07:54 AM
دیگ اون آقا خیلی نمونہ س !
ویرایش توسط تووت فرنگی : 30th January 2014 در ساعت 05:13 PM
آخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت نکنن !!!!!!چ کسی می خآد تضمین بدھ ک ھمین چت و پیام بازی ھایی ک در غالب الفاضی چون خواھر و بردار ھست ، آخرش بہ ھزار تا کار نرسہ؟حوادث روزنامہ پر شدھ از آشنایی ھای اینترنتی کہ بہ روابط ناصحیح ختم شدھ ....
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)