همه چیز در مورد زنجبیل
زنجبیل گیاهی است سرشار از خواص فوقالعاده. زادگاه آن آسیای جنوب شرقی است. ریشهی زنجبیل تازه را میتوانید در طول سال تهیه و استفاده کنید.
مغز یا همان گوشت ریزوم زنجبیل زرد، سفید یا قرمز رنگ است. این گیاه عطر و طعم فوقالعادهای دارد که به سلامتیتان خدمت زیادی میکند. در واقع سالها در طب سنتی از ریزوم زنجبیل به عنوان دارو و برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده شده است.این روزها محققان بررسیهای زیادی در خصوص زنجبیل و خواص آن انجام میدهند و خواص درمانی آن را به اثبات رساندهاند. در این مطلب قصد داریم از زوایای مختلف به فواید زنجبیل نگاه کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
زنجبیل برای درمان سرطان تخمدان
این ادویهی پرطرفدار به درمان سرطان تخمدان کمک میکند. نتایج پژوهشهایی که در مرکز مطالعات سرطان در دانشگاه میشیگان آمریکا انجام شده است نشان میدهد که پودر زنجبیل روی سلولهای سرطانی تأثیر میگذارد و به از بین بردن آنها کمک میکند. توصیه میکنیم در تهیهی غذاهایتان از این ادویهی پرخاصیت استفاده کنید. میتوانید یک نوک انگشت از آن را به شیر یا چایتان اضافه کنید. در تهیهی کیک و شیرینی نیز از این ادویهی پر خاصیت استفاده کنید.
زنجبیل برای مقابله با سرطان کولون
کولون بخشی از رودهی بزرگ است. نتایج بررسیهایی که محققان آمریکایی روی موشهای آزمایشگاهی انجام دادهاند نشان میدهد که زنجبیل جلوی سرعت رشد سلولهای سرطانی را میگیرد و برای مقابله با سرطان کولورکتال موثر عمل میکند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)