بی براری بی براری کشتمه نه تش گله
هر برارت بمیره شمشیرت کله
بوه که بی کورم وه بوه بوهخوهرکه بی برارم
دل عالم می سوزه وه سی حال زارمآسمو اوری گرت تیره وه تیرهخدایا کافر نه یینه دوتا برار وایک بمیره
حکیمونه درد مه خیلی گرونهداری درد دلم ،هه رو، دولرسّونهمردم درد مه که گوتنی نی
پایام کم جونو رم رتنی نیکم بو دیره هنی هم جوونممه تونم یه عمری هنی واتو بمونم
ای دلم که چنینه ، سه کو پر آه و خینهبیا نرو بی تو داره آوفتو عمرم می شینهکم بو دیره ولله تازه عروسم
یه شو می حام وجا لوآت لویای خاکه به اوسمکم بو دیره می حام تا نفس آخر بجنگمسی تقاص برارونم مه چی زخمی پلنگم
ای دلم که چنینه سیکو پر آه و خینهبیا نرو بی تو داره آوفتو عمرم می شینه
بی برادری منو کشته نه آتش گلوله
هر برادرت که بمیره شمشیرت کنده
پدر بی پسرم ای بابا باباخواهر بی برادرمدل عالم می سوزد برای حال زارم
آسمون را ابری گرفت سیاه و تیره
خدایا کافر نبیند دوتا برادر باهم بمیرهحکیمان درد من خیلی مشکله
داروی درد دلم، ای وای، درآن لرستانهمردم دردم که گفتنی نیستپاهام کم جون و راهم رفتنی نیست
نگو دیره من هنوز جوونممی تونم یک عمری هنوز باتو بمونماین دلم که چنینه نگاه کن پر آه و خونه
بیا و نرو بی تو داره آفتاب عمرم می نشینهترا بخدا تازه عروسم کم بگو دیرهیک شبی می خواهم بجا لبات لب خاک را ببوسم
کم بگو دیره می خواهم تا نفس آخر بجنگمبرای تقاص برادرانم من مثل پلنگ زخمی اماین دلم که چنینه نگاه کن پر آه و خونه
بیا و نرو بی تو داره آفتاب عمرم می نشینه
سلام
تشکر می کنم من متاسفانه به توصیه آقا مهدی گوش نکردم
خوشحالم به هر حال یکی هم از قوم و قبیله ما چیزی گذاشت اولین حرکتو میخواستم خودم بزنم اولین بار ولی پنجره رو اشتباهی بستم رفت کلی هم نوشته بودم دیگه فرصتم نشد بنویسم
بگذریم احساس آهنگ بهتر درک میشه اگر خودتون لر باشید در کل تمام آهنگای محلی همینطورن
ولی نمیدونم چرا من احساس میکنم قومیت های ایران زبان یکدیگر رو کم و بیش میفهمن مثلا یک کرد بر فرض مثال زبان یک لر رو بهتر از یه فارس میفهمه و بالعکس
در کل آهنگ قشنگی بود مرسی
اگر تونستید خوشحال میشم آهنگای بیشتری بذارید بشنویم
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)