500 تومن برای من که خودم کاراشو انجام دادم و کلاً یه چیزی حدود 300 تومن با تاییدیه تموم شد ، زیاده. ولی به نسبت بقیه موسساتی که من دیدم که زیر 2-3 میلیون انجام نمیدن ، مناسبه.
نمیدونم مراحل گرفتن تاییدیه رو چطور براتون شرح دادن؟ و اینکه خودشون تاییدیه میگیرن یا شما؟ ولی تا جایی که من میدونم شما همون 250 رو هزینه تایید حساب کن مگر اینکه خودشون جایی رو معرفی کنن که کمتر از این مبلغ میگیره. مدت زمان گرفتن تاییدیه هم میانگین دو ماه هست. و همه اینا بستگی به مرجعی داره که شما قراره ازش تاییدیه بگیرین.
به نظر من برای اینکه واقع بین باشید و رو واقعیات تصمیم بگیرید ، بهتره اول مرجع تاییدتون رو مشخص کنید و بعد باهاشون تماس بگیرید و بپرسید که چقدر بابت تایید میگیرن و در چه مدت انجام میدن؟
اینم لیست مراجع مورد تایید اداره ثبت (ببینید با توجه به موضوع اختراعتون کدوم یکی مرتبط تر هست و باهاشون تماس بگیرید.) البته خودتون هم میتونید یه مرجع مشخص کنید ولی اول باید ببینید مورد تایید هست یانه؟
لیست مراجع استعلام
چون سخت ترین و حساس ترین مرحله ، همین گرفتن تاییدیه هست و بقیه اش فقط کارای اداریه.
در مورد موسسه حقوقی و ... خودم تا به حال دنبالش نرفتم ولی از حرفاتون مشخصه که یه شرکت/موسسه هست که احتمالاً قسمتی از مالکیت اختراعتون رو میگیره و براتون کارهای ثبتش رو انجام میده. و دیگه اختراعتون به اسم خودتون نیست (شخص حقیقی) و به اسم اون شرکت /انجمن/موسسه (شخص حقوقی) هست. ولی باز بعید میدونم بتونن یک ماهه ثبت کنن!
علاقه مندی ها (Bookmarks)