بال سوخاری چینی
مواد لازم برای 2 نفر بال سوخاری چینی:
بال مرغ 8 عدد ( 400 گرم)
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري ( 9 گرم)
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان(رنده شده) به مقدار لازم
آویشن 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
کنجد 3/1 پيمانه ( 53 گرم)
تخممرغ 1 عدد ( 55 – 60 گرم)
روغن (سرخ کردنی) به مقدار لازم
روش تهيه بال سوخاری چینی:
قسمت بالاي بالها را جدا کرده کنار بگذاريد. قسمت باقيمانده (بازوي مرغ) را با يک دست گرفته و با دست ديگر با يک چاقوي تيز گوشت را از قسمت بالا به طرف پايين بکشيد. آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آويشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در يک بشقاب بريزيد. در ظرف ديگري تخممرغ را با چنگال بزنيد. ابتدا بالها را در تخممرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار انجام دهيد. در ظرف گودي روغن ريخته روي حرارت بگذاريد تا کاملا” داغ شود. هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنيد روی دستمال کاغذی بچينيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
نکته
توجه کنيد روغن در حدي باشد که روي بالها را بپوشاند و روغن به حدي داغ شود که نسوزد.
بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی 1021 کیلوکالری – چربی 2،76 گرم
کربوهیدرات 9،23 گرم – پروتئین 2،56 گرم
- منبع: بال سوخاری چینی | آسمونی http://www.asemoni.com/lifestyle/coo...#ixzz2qeaLmqPz
علاقه مندی ها (Bookmarks)