تقدیم به تک الماس نخبگان
![]()
تقدیم به تک الماس نخبگان
![]()
تقدیم به خانم الماس پارسی و با تشکر از زحمات فراوان ایشان
![]()
سلام الماس گرامي با عرض خسته نباشيد به شما بانوي عزيز
با ارزوي موفقيت و بهترين ها براي شما و تشكر بخاطره زحمات دلسوزنه تون
من هم بعنوان عضو كوچكي از اين خانواده ازتون تشكر ميكنم
![]()
به نام یکتا پروردگار خوبیها و مهربانیها
با سلام درود خدمت همه شما دوستان خوب و عزیز انجمن
تشکر میکنم از جناب kamanabrooبزرگوار که با ایجاد این تاپیک بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادند
و سپاسگزارم از یکایک عزیزانی که هم در این تاپیک با تاییداتشون و هم از طریق پیامهای محبت آمیزشون منو مورد لطف خودشون قرار دادند
و ممنونم از دوستانی که با ارسال پست های پر مهرشون و تصاویر زیباشون در این تاپیک نهایت محبت رو داشتند
من حتما پاسخ تک تک دوستانی که پیام ارسال کردند رو خواهم داد و سپاسگزار همه زحماتشون خواهم بود
هر چند بنده تنها وسیله ای برای ایجاد فضایی دوستانه در بین عزیزان بودم
ولی فراموش نکنید همت تک تک شما دوستان و همراهی هاتون در تمام زمینه ها این شرایط رو ایجاد کرده ...
در همینجا از همه دوستان گلی که با تاپیک های علمی و زحمات شایسته شون باعث ایجاد بستری برای تعامل بهتر در این انجمن شدن و نهایت تلاششون رو میکنند تا سایت به سوی علمی تر شدن بره تشکر میکنم
که همه با حرکت های خود جوش و صمیمی عاملی شدند برای ایجاد یک محیط دوستانه و مفرح با رقابتی سالم...
و آرزو میکنم خدا به همه توفیق خدمت عنایت کنه و من نیز امیدوارم بتونیم تا مادامیکه انرژی های مثبت دوستان در این فضا گسترده هست در معیت همه شما بزرگواران باشم
ممنونم برای همه توجهاتتون
شاد و پیروز باشید
با سلام به yas-90 عزیز و دوست داشتنی
ممنونم از شما دوست خوبم بابت پیام زیبا و پر مهرتون و لطفی که به من داشتید
مرسی از گل زیباتون
و ممنونم از آرزوی قشنگی که برام کردید
در ضمن یاسی عزیز مرسی از همه زحماتی که برای تالار بیماریها متحمل میشید
انیمیشن ها و آناتومیهای پزشکی و همه تاپیک های پر بارتون شایسته و قابل تقدیره
موقعیت مناسبیه که من هم دست پر مهر شما رو برای تمام همکاریهاتون بفشارم
ممنونم برای همه چیز یاسی عزیز
سلام جناب ab.bbبزرگوار
ممنونم از پیام ارسالیتون و سپاسگزارم که مطالب رو مطالعه میفرمایید
باعث خشنودیه که مطالب مورد توجه تون هست
موقعیت مناسبیه که از زحماتتون در تالار مکانیک و همچنین مشارکت تون در اکثر تاپیک ها تشکر کنم
با امید اینکه ما شاهد تحولات زیادی در بخش مهندسی مکانیک به اتفاق همکاران تالارتون و مدیران اون بخش باشیم
تشکر برای عنایت و توجه تون
سلام
ممنونم از جناب کمان ابرو بابت این تاپیک
سلامی ویژه به خانم الماس پارسی صبور و عزیز ممنونم از شما به خاطر تمام زحماتی که میکشین
امیدوارم همیشه موفق باشین
![]()
من هم به سهم خودم از ایشان تشکر میکنم![]()
سکوت چه زیباست وقتی تمام حرفها از توصیف عاجزند......بزرگترین اقیانوس ارام است پس ارام باش تا بزرگترین باشی........
من هم به نوبه خودم از فعالیت های مفید و پربار خانم Almas Parsi پرکارترین کاربر و مدیر سایت تشکر میکنم.امیدوارم همیشه سلامت باشند و از مطالبشون استفاده کنیم![]()
سلام من هم به نوبه خودم از زحمات سرکار عالی قدردانی میکنم .سپاس![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)