تحقیقات نشان داده است زنانی که در زمان بارداری آجیل مصرف میکنند، کودکان آنها کمتر به آلرژی مبتلا میشوند. محققان آمریکایی دریافتند افرادی که از خوردن آجیل در دوران بارداری اجتناب میکنند، کودکان آنها نسبت به سایرین بیشتر به آلرژی مبتلا میشوند. دکتر مایکل یانگ، از محققان بیمارستان کودکان بوستون در مورد یافتههای این تحقیق که با عنوان آلرژی و ایمونولوژی بر روی زنان بین سنین 24 و 44 ساله انجام گرفته است، اظهار کرد: نگرانی در مورد مصرف آجیل در دوران بارداری بیمورد است. نتیجه این تحقیق نشان داد ابتلا به آلرژی در میان مادرانی که آجیل مصرف میکردند، نسبت به آنهایی که مصرف نمیکردند یک سوم بود. یافتههای این تحقیق در مجله JAMA منتشر شده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)