میم مدرک رو برداری درک میمونه !
شعور و درک متقابل مهمتره به نظرم . . .
میم مدرک رو برداری درک میمونه !
شعور و درک متقابل مهمتره به نظرم . . .
مهم نيست شايد خيلي احساساتي باشه گفتنش
خيلي مهم هست چون خيلي چيزها رو براي زندگي كردن ياد ميدن
دوستش داشته باشم دوسم داشته باشه
بفهمه ميدوني چي ميگم
بفهمه فهـــــــــــــــم
همين
![]()
ویرایش توسط sevda_sj : 30th December 2013 در ساعت 11:12 PM
علیک السلام
منظور بنده از بُعد نهان زندگی اون دنیا نبود بلکه همین دنیا اما در بعد حقیقی نه ظاهری. ازدواج تقریبا برا بعد حقیقی زندگی هست نه ظاهری. بنده فردی رو میشناسم که سوسیس و کالباس میفروشه اما خانمش پزشک هست. در بعد ظاهری یکی سوسیس فروش و دیگری پزشک هست اما در بُعد حقیقی این دو نفر زن و شوهر خوشبختی هستند که هدفشون همون حقیقت زندگی بوده. این مرد نه یه قرون حق مردم رو میخوره و نه میذاره کسی حقش رو بخوره. صفات بسیار زیبایی داره. این میشه بعد حقیقی که منبع ارزش های حقیقی هست نه بعد ظاهری.
خب این تصمیمات مربوط به رشته یا مدرک نیس. عقاید شخصی هست. مثلا بنده هم معتقدم که باید درمان میشدن بعد از درمان تنبیه هم میشدن چون باید مسئولیت کارش رو بپذیره.
خب این تفاوت دیدگاه هاست نه تفاوت رشته یا تحصیلات.
به نظر بنده هم اول درمان بعد دنبال علت بودن بعد هم بنا به موقعیت و علت و شدت و... تنبیه
اینا به تحصیلات به نظر بنده مربوط نمیشن. به دیدگاه و شیوه برحورد اجتماعی و... مربوط میشن
بله مهمه اما این به تحصیلات مربوط نیس همون نقاط مشترک در هدف و دیدگاه رو میرسونه.
به نظر بنده اینجوری نیس. اهمیت به خونه و خونواده و تربیت باید در تمام اقشار مختلف باشه.
توو مدیریت یه نظریه ای هست به نام نظریۀ اقتضایی. شرایط و موقعیت میگه که چه رفتاری رو باید بکنی.
اگه همسر یه نفر پزشک باشه در مواقعی انتظار از خانمش نداره که به بعضی چیزا برسه؟
باید طبق موقعیت اولویت بندی بشه که آیا در اون زمان اولویت چی هست؟ رسیدن به جامعه یا رسیدن به خونواده. گاهی هر دو رو میشه انجام داد اما مواقعی پیش میاد که زن و شوهر باید از تلاش های اجتماعی یه کم بزنن تا به خونواده بیشتر برسن اما در مواقعی هم لازم نیس و در بعضی شرایط یکی به خونواده میرسه و دیگری به اجتماع. و این هیچ ارتباطی با تحصیل و ... نداره.
درک همدیگه یه مقولۀ عمیقی هست که به تحصیلات بستگیه صد درصد نداره.
به نظرتون احترام میذارم اما بنده به شخصه به این اعتقاد ندارم. درک همدیگه اصلا ربطی به همرشته بودن و... نداره.
به ظر بنده اگه قرار باشه تحصیلات هم مهم باشه بهتره علوم مختلفی تو خونه باشه. حتی باید مطالعاتی در زمینه هایی غیر از علوم تخصصی وجود داشته باشه و این درک از همدیگه رو بالا میبره.
اینم اعتقاد بنده هست.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
سطح سواد مثل یک آپشن هست که ارزش و قیمت شمارو بالا میبرد.اما آنچه که از شما میخواهند سواد نیست.اگر شرایط اصلی را داشته باشید سطح سواد شما شانس موفقیت شمارا بالا میبرد.اما اگر شرایط اصلی را نداشته باشید برنده جایزه نوبل هم باشید بدرد زندگی نخواهید خورد.
خودرو برای حرکت به چرخ نیاز دارد.چرخ یک عضو اصلی از خودرو هست.اگر gps هم داشته باشد پس خودروی بهتری هست.
اما خودروی بدون چرخ ولی مجهز به gps ارزش دارد؟
سطح سواد طرف مقابل در تصمیم ازدواج شما چه تاثیری را داراست؟
درحد قابل توجهی.
اگر شما دارای مدرک دکتری باشید حاضرید با یک شخص دیپلم دار که دوستش دارید ازدواج کنید؟ یا با یک لیسانس معمولی؟
بله
اصلا چه قدر سطح سواد طرفین نشان دهنده سطح شعور وفهم وقدرت تصمیم گیری اونها در زندگی هست؟
مثلا، کسی که دکترای فیزیک یا ریاضیات یا رشته مهندسی داره؛ قدرت تجزیه و تحلیل خوبی برخور داره، درنتیجه در هنگام تصمیم گیری جوانب بیشتری رو در نظر می گیره. همچین فردی درکش از روابط ، علت و معلول ها بیشتر از افراد دیگه هست؛ چون، چندین سال تحصیل باعث شده؛ ذهنش اینطور پرورش داد بشه.البته لزوم داشتن تحصیلات،باعث نمیشه فرد خوش اخلاق و درستکاری باشه.اما قدرت تصمیم گیری و توانایی حل مسائل در این دسته افراد بیشتره.
در کل میخوام بدونم اگر انشالله مواردی پیش اومد جهت ازدواج حاضرید از این معیار چشم پوشی کنید؟
بله، مدرک تحصیلی یکی از معیار هاست همه چیز نیست.
بی شک تنها معیار ازدواج سطح مدرک تحصیلی نیست اما خودتون میدونید در ایران امروزی بسیاری از دختر هامون اول از همه قبل از دیدن اقا داماد میپرسن: پسره (با همین لفظ) مدرکش چیه؟میپسندین این طور انتخاب بشه؟ خودتون چطور؟ برای فرزندانتون چطور؟ برای خواهر وبرادرانتون چطور؟ حاضرید اونها با اشخاص کمتر از خودشون (از لحاظ مدرک عرض می کنم) ازدواج کنند؟
من به شخصه هم نشینی با عالم بد اخلاق رو به جاهل خوش اخلاق ترجیح میدم. گرچه معیار علم صرفا مدرک نیست.ضمن اینکه در ازدواج درجه اول انتخاب خود شخصه، اگر خودشون راضی باشن؛ طرف هم آدم سالمی باشه؛ میشه از سطح تحصیلات چشم پوشی کرد.
اصلا این عبارت رو قبول دارید: "برای من دکتر افت داره با یه دیپلمی (یا لیسانس و..) ازدواج کنم؟؟؟ "
اگر من (نوعی) شخصی باشم که به حرف مردم اهمیت میدم؛ مطمئنا این جمله برای من صدق خواهد کرد. اگر چنین فردی نباشم؛ تحقیق میکنم تا بفهمم بجای نداشتن تحصیلات چه خصوصیت های خوبی داره.
بنظر من، نزدیکی سطح تحصیلات طرفین، میتونه روی تفاهم افراد و درکشون از هم تاثیر مثبت بذاره.
بنده تقریبا 4 سال دانشگاه بودم و بعده دانشگاه تقریبا 3 الی4 سال هم یه مطاله و تجربه و عملی کردن نظریاتی رو داشته ام اما بعده 7-8 سال به نتایجی رسیدم که تقریبا آماده کرده ام اما تایپ و... مونده که انشاالله بعده ارشد میذارم.
یه چیزی که تمامی نظریه پردازان بهش توجه کرده اند تاثیر فرهنگ بر شیوۀ اداره و مدیریت در تمامی زمینه ها هست اما به یه چیز اصلا توجه نشده اونم تاثیری که نظریات بر روح و روان و انتخابهای مردم داشته است.
مردم در عصر حاضر حتی انتخابهایشان ظاهرا انتخاب خودی هست اما در باطن این نظریه پردازان هستن که انتخاب افراد رو انجام می دهند.
نظریات تمام نظریه پردازان کامل نیستند حتی روانشناسان بزرگ دنیا که الان نظریاتشون رو دارن تدریس میکنن نظریاتشون کامل نیستند و آثار زیانباری رو روی روح و روان و انتخاب افراد میذارن. از یه بُعد درمان میکنن و از بُعد نامشخصی درد رو وارد اجتماع و روح افراد میکنن.
بنده مثالهای زیادی رو سراغ دارم که انشاالله در وقت خودش در قالب یه مقاله میذارم.
جالب است بدونین که یکی رفته بود سراغ روان شناس زبده نتیجه نگرفته بود. میگف شکست عشقی خوردم و... بهش گفته بود برو هر روز صبح نیم ساعت به اون دختر و بشب هم نیم ساعت به اون دختر فکر بکن...
ایشون میگفتن آخه من همیشه به فکرش هستم...
نظریات بشر از یه بعدی داروی موقتی میشه اما از طرف دیگه روان شخص رو بیمارتر میکنه.
الان روانشناسان اون چیزی رو درمان میکنن که نظریات روانشناسی تزریق روان آدما کرده و در آینده هم روانشناسان درمان آثار زیان بار نظریات کنونی رو خواهند کرد.
البته علم روانشناسی رو رد نمیکنم نیاز به باز شدن مسأله داره.روانشناسی خیلی خوبه اما دقت میخواد؛ دقت و آگاهی مردم رو میخواد.
روانشناسان عزیز ناراحت نشن سربسته گفتم به وقتش انشاالله مطلب رو کامل میذارم.
سلام رضا جان
اصولا سطح وشعور رو با چه وسیله و وزنه ای میسنجی؟ چه معیار هایی هست ؟ میشه یه مقدار وارد جزئیات بشی؟
در مورد جمله اخر. خب به نظرت اینکه صرفا با عقل (یعنی انتخاب اپشن به اپشن) انتخاب کردن تعارضی با این نکته نداره که اصولا الان با فرد سطح پائینتر(از جهت تحصیل که نوعی اپشن محسوب میشه) ازدواج کردن در ظاهر امری عاقلانه نیست؟ واینطوری این امر به پوینت منفی تبدیل میشه؟
سلام خوبی؟
ممنونم. این جمله دوم رو مقداری توضیح بده که چرا خانمها باید با فرد سطح پائین تر(بازم میگم. ازجهت تحصیلی) ازدواج نکنه؟ دلایل خاصی داره؟ یعنی یک دکتر دندانپزشک نمیتونه با یک مغازه دار(بر فرض) ازدواج کنه؟ هرچند هم وضع مالی خوب باشه؟ در این صورت باید خانمهای با مدرک دکتری فقط با بالاتر از خودشون ازدواج کنند که اصولا شاید کمبود مَرد پیش بیاد....
سلام
ممنونم
چه کنیم دیگه . باید به فکر جوانها بود . دغدغه جوونا داره ما رو خفه میکنه
یک سئوال یعنی اصولا سواد رو با مدرک می سنجی؟ خب هستند بسیاری که شاید فوق دیپلم هم باشند اما از لحاظ علمی خیلی بالاتر از خودشون هستند. چطور با این اشخاص برخورد میکنید؟
سلام محمد جان
این قضیه درک وشعور رو یک مقدار باز تر کن که شامل چه چیزهایی میشه . این غرور از کجا ناشی میشه؟ یعنی فرد حس میکنه با داشتن یک کاغذ و گذروندن دروس تئوری مختلف و.... از همه جهت بر افراد پائین تر برتری پیدا میکنه؟ چقدر به صورت واقعی این علم هم همراه مدرک میاد؟ شایدم غرورشون برحق باشه.نه؟
سلام .خوبی؟
ممنون خواهش می کنم
موافقی با نظر بعضیا که بر خلاف این میگن افراد با مدارج بالا زندگی کردن رو بلد نیستن؟ (زندگی منظور زندگی واقعی و زندگی معمولی و....)
یک فرد با این اوصاف چه برتری هایی میتونه داشته باشه که به پشتوانه اون میاد خودشو برتر میدونه؟
سلام
خیلی مطلق به مسئله نگاه ندارین اقا فرهاد؟
لطفا راجب سئوال ها صحبت کنید.
بزار بحث رو یه کم بر عکس کنم. شما میرین به خواستگاری یک خانوم. و خانوم به علت اینکه شما مدرکتون پائین تر هست میگه گرچه دوستتون دارم اما خب به هم نمیخوریم. خب؟ واکنشت چیه؟ میتونی قضیه رو درک کنی؟ حالا صدها شرایط هست که ممکنه پیش بیاد . بنده یکی رو عرض کردم
سلام
ممنون خواهش می کنم
خب برخی معتقدن که با بالا رفتن مدارک علمی شخصیت و نحوه برخورد شخص بهتر میشه وبالاتر میره . اولا اینکه موافقی؟ دوما اینکه چرا برخی این یک معیار رو در صدر خواسته ها قرار میدن؟ شما بالا رفتن مدرک رو مساوی با چه چیز هایی میدونی؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)