سلام به همگی
یکی از روزهای زمستانی بود، داشتم به رقص محوری زمین و ربطش به فال های شخصیت شناسی که همه جا می خونیم فک می کردم که ناگهان.......
بذارید موضوع رو این طور باز کنم:
ماه ها یا برج های فلکی 12 تا هستند که شامل 12 صور فلکی می شن که خورشید در طی حرکت ظاهری خودش در آسمان ما از اونها رد می شه
که به ترتیب شامل :
حمل، ثور، جوزا، سرطان، اسد، سنبله، میزان، عقرب، قوس، جدی، دلو و حوت می شه
و ما برای ماه های تولد خودمون این طور دسته بندیشون می کنیم :
فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور، مهر، آبان، آذر، دی، بهمن و اسفند
درواقع بهتره بگم از گذشته های دور اینطور دسته بندی شدن!!!!!
حالا اون قدیم ندیما باتوجه به تصوراتی که داشتن میومدن با توجه به این صور فلکی واسه اون فردی که توی اون ماه به دنیا میو مده یه سری خصوصیات تعیین می کردن
اما
الان می رسیم به اون رقص محوری که اول گفتم، موضوع اینه که این صور همین طور ثابت نمی مونن و در هر 26000 سال یکبار محل نقطه ی اعتدال بهاری یعنی روز اول فروردین یا به قولی نقطه ی تقاطع دایره البروج (مسیر ظاهری خورشید در آسمان در طی یک سال ) و استوای زمین یا جایی که خورشید در روز اول بهار روی اون نقطه است یک دور روی این صور راه می ره!!!!
برای اینکه دچار افت فشار نشید راحتش می کنم
یعنی در طی اون زمان طولانی که گفتم خورشید در ماه فروردین روی برج حمل ممکنه نباشه، بره روی برج حوت یا جدی یا......
مثال صدقش همین زمان حاضره
خورشید در روز اول بهار یعنی وقتی که روی نقطه ی اعتدال بهاریه به جای اینکه روی برج یا صورت فلکی حمل باشه روی حوته و این یعنی تمام خصوصیات اخلاقی تمام ماه ها بین تمام افراد متولد شده در یک سال مشترکه!!!!!!!!!!!!!!
باتوجه به این مساله بهتره کمی راجع به مسائلی که بهشون اعتقاد داریم فکر کنیم و به این نتیجه برسیم که بعضیاشون صرفا برای تفریح مناسب اند هرچند ممکنه بسیار نزدیک به واقعیت به نظر بیان.
از این جهت این تاپیک رو در تالار نجوم نذاشتم که این موضوع و رمل و اسطرلاب رو جزئی از نجوم نمی دونم.
لحن ساده ی بنده هم در تاپیک صرفا برای ساده کردن موضوعات و مختصرو مفید ارائه دادنشون بود تا خدای نکرده ابهامی پیش نیاد.
با این حال هر سوالی بود پاسخگو هستم.
آسمانی باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)