با سلام خدمت evin Allah عزیز
ممنونم که در تاپیک شرکت کردید و تشکر از نظراتتون
به اعتقاد من با توجه به مواردی که شما عنوان کردید احتمالا شما از توانمندی بالایی در یادگیری داشتید و جزو دانش آموزایی بودید که در مدرسه مطالب رو در کلاس یاد میگرفتید
شاید اگر دوران 3 تا 7 سال زندگیتون مروری بر تربیت خودتون داشته باشید حتما والدینتون وظایف سختگیرانه تربیتی رو داشتن و چون شما استعدادتون به گونه ای بوده که مادرتون روش تربیتی شون رو به اون سبک انجام میدادن
چیزی که باید مورد توجه والدین عزیز هم باشه عدم ایجاد وابستگی فرزندان و والدین بشه
گاهی بچه ها آنچنان وابستگی پیدا میکنند که مادرشون مثل جلد کتابشون باید بهشون بچسبه و غیر از اون امکان پذیر نیست
این مساله اگر در کودکی رسیدگی نشه بچه ها در بزرگسالی و روابط اجتماعیشون شدیدا دچار مشکل خواهند شد ...
در یک مقطعی من تجربه ای رو از تربیت ساغر کسب کردم که برای جلوگیری از وابستگی و استقلالش در مقاطع ابتدایی تحصیلیش میبایست راهکاری پیدا میکردم و موبایلم رو داده بودم به ساغر برای انجام تکالیفش و با ترفندی تشویقش کردم که تو به سنی رسیدی که با موبایل کار کنی پس تلاش کن خودت به خودت به روش معلماتون املا بگو و درس هم بپرس از خودت
ساغر هم با زدن کلید ضبط با صدای خودش متن درس رو یا روان خوانی میکرد یا کلمه کلمه به آهستگی تکرار و ضبط میکرد بعد دفترش رو میگذاشت جلوش و puse , play میکرد و املاش رو مینوشت و من فقط تصحیح میکردم و نمره میدادم گاهی هم حتی تصحیح املاش رو هم خودش انجام میداد ...
و برای پرسش های درسیش هم سوال رو از رو کتاب میخوند و پاسخ صحیح رو در موبایل با صدای خودش ضبط میکرد و در موقع نیاز صدای ضبط شده خودش رو گوش میکرد این روش من رو به هدفم که ایجاد استقلال در روحیه فرزندم بود رسوند و برای ساغر هم چنین جا افتاد که بدون حضور مامان و بابا هم میتونه درسش رو بخونه و موفق باشه چون هم احساس غرور میکرد کاری که معلم میکنه من هم انجام دادم و بعدها که بزرگتر شد این شد یه قانون ....
در هر خانواده ای روش های آموزشی و تربیتی متفاوت هست شاید الان از مادرتون دلایل درو سوال کنید موارد قانع کننده ای بهتون بگن
البته مادرانی که با فاصله کوتاهی صاحب فرزند دوم میشن به دلیل نیاز به توجه به فرزند کوچکتر کمی توجه شون از فرزندان اول کم رنگ تر میشه و این کاملا طبیعیه...
عموما مراتب فرزندان به کلام ساده میشه گفت علاوه بر تربیت والدین فرزند دوم معلمش میشه والدین +فرزند اول
فرزند سوم موقعیت شاهانه تری داره
چون معلماش والدین + فرزند اول + فرزند دوم هستند به همین خاطر مراتب تربیتی در هر مقطع کیفیتش بالا تر میره
عموما هم میگن ته طغاری ها حسابی آتیش میسوزونن
در خصوص مورد استرس در متن اشاره شده مستعد استرس هستند یعنی زمینه استرس در نهاد فرزندان اول هست اما ممکنه شرایط جوری باشه این زمینه بروز نکنه
ممنونم از توجه شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)