...
سلام داداش من میخوای مچ بگیری
راستش به خدمتت عرض کنم. من فعلا خیلی مونده تا بخوام طرح بزنم که این شرایط داشته باشه.. چون تازه اول راهم.. انشا الله در اینده
به این نکات توجه میکنیم. اما خب فعلا در حد همون اقلیم شناسی داریم روی پلان مهد کودک کار میکنیم...
سوال دومتون... بر میگرده به همون جواب سوال اول... که هنوز اول راهم.. مونده تا بخوام این راه من برم..
واما جوا سوم... متاسفانه به این نکات زیاد دقت نمیشه . و میشه گفت یک طرحی الکی به اجرا در میاد وهمین باعث میشه که ایران
با باقی کشور ها تفاوت داشته باشه.. اما خب در بعضی جاها خیلی کم از این موارد پیدا میشه.. من نمونه هایی میشناسم که انشا الله اگر فرصت بود حتما براتون میگذارم که چطور در ایران ازشون استفاده شده...
در مرحله اول از نظر من بودجه و دومی اینه اون کسی که توش میخواد زندگی کنه باید قبول داشته باشه این شرایط. که متاسفانه مرم ما
قبول نمیکنن اینجور طرح هایی در منازلشون داشته باشن .. که باید قانع بشن .. وسوم این که باید شهرداری با طراح موافقت کنه..
وشرایط اقلیم اون منظقه .. که این ها همه دست به دست هم میدن و باعث میشه این طرح رادر ساختمان ها ایجاد بشه...
البته من در حد یک دانشجوی ترم سوم کاردانی صحبت کردم.. ممکنه یک لیسانش یا فوق لیسانس حرف های من تایید نکنه
سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)