پژوهش محققان دانشگاه آدلاید استرالیا نشان میدهد مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به دیابت بارداری مرتبط است. آخرین پژوهشهای بینالمللی نشان میدهد زنانی که گوشت قرمز یا گوشتهای فرآوری شده را به میزان زیاد مصرف میکنند، در خطر قابل توجهی برای ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند؛ این خطر هم برای زنان باردار و هم برای زنانی که قصد باردار شدن دارند، وجود دارد.
خبر خوب در یافتههای این تحقیق، بیضرر بودن مرغ و ماهی و همچنین مفید بودن سبزیجات و پروتئینهای غیر گوشتی در کاهش خطر دیابت بارداری عنوان شده است؛ برای مثال مصرف کمی بیش از نصف یک وعده از آجیل در روز میتواند به تنهایی این خطر را تا 40 درصد کاهش دهد. به گفته محققان، گرچه رابطه بسیار محکمی در مصرف گوشت و ابتلا به دیابت وجود دارد، اما هنوز مکانیزم پشت این ماجرا مبهم باقی مانده است. محققان استرالیایی به زنان باردار و زنانی که قصد باردار شدن دارند، توصیه کردهاند که مصرف سبزیحات پروتئینی، آجیل، ماهی و مرغ را جایگزین مصرف گوشت قرمز بکنند. یافتههای این پژوهش در مجله «Evidence Based Nursing» منتشر شده است.
منبع
علاقه مندی ها (Bookmarks)