تحلیلگر کمپانی «مانی مپ»: مایکروسافت و اپل به زودی یکی میشوند! به گزارش سافتگذر ؛ تحلیلگران هر زمینه گاه پیشبینیهایی میکنند که... «شنیدنی» است، حتی اگر باورکردنی نباشد. به نظر شما ادغام مایکروسافت و اپل از این دسته پیشبینیها است؟
همه ما عادت داریم پیشبینیهای تحلیلگران مختلف را درباره دنیای فناوری بشنویم و اکثراً هم بعد از خواندن یا شنیدن این پیشبینیها سری تکان میدهیم باز به زندگی عادی خود برمیگردیم. اما هرچند وقت یکبار، یکی از این تحلیلگرها پیشبینیای میکند آنقدر دور از واقعیت، آنقدر غیر ممکن که با هیچ برداشتی معنا پیدا نمیکند؛ آنقدر که شنونده باید با ذهن خود درگیر شود تا بتواند بفهمد منظور تحلیلگر از گفتن این حرفها چیست.
«کیث فیتزجراد» تحلیلگر کمپانی مطبوعاتی «مانی مپ» وارد میشود!
«کیث فیتزجرالد» تحلیلگر کمپانی «مانی مپ» که به برنامه «فاکس بیزنس» شبکه فاکس آمریکا دعوت شده بود تا درباره دو غول دنیای فناوری یعنی مایکروسافت و اپل نظر دهد، معتقد است شرایط بازار این دو کمپانی را مجبور به همکاری نزدیکتر و نهایتاً تبدیل شدن به یک کمپانی خواهد کرد. وی میگوید: «این یکی از باورنکردنیترین معاملههای تاریخ است، اما در عین حال کاملاً امکان دارد اتفاق بیفتد. به نظر من اپل و مایکروسافت در چند سال آینده نه تنها مجبور هستند با هم همکاری کنند، بلکه ممکن است در پنج تا ده سال آینده حتی با هم ادغام شوند؛ چون باید با دنیای اندروید و فیسبوک مقابله کنند.»
به گزارش سافتگذر ؛ «استوارت وارنی» مجری برنامه هم به اندازه الآن من و شما از شنیدن صحبتهای فیتزجرالد شگفتزده شد و بعد از آنکه با صدای بلند گلوی خود را صاف کرد، جواب داد: «اممم... دارم سعی میکنم معنای حرفتان را بفهمم...» و فیتزجرالد هم جواب داد: «دقیقاً!»
وارنی که توانسته بود جلوی خنده خود را بگیرد، به فیتزجرالد یادآوری کرد که قانونگذاران آمریکا اجازه ادغام این دو کمپانی را به هم نمیدهند؛ حتی اگر خود این دو هم چنین تصمیمی بگیرند. وی ادامه داد: «البته پیشبینی جالبی است؛ اما در حال حاضر صرفاً یک پیشبینی است. درست است؟»
فیتزجرالد جواب داد: «بله فعلاً صرفاً پیشبینی است. اما وقتی نگاه میکنید چه اتفاقی دارد میافتد، وقتی میبینید اپل به دنبال چه اهدافی در دنیای گوشیهای هوشمند است، وقتی به طرح «یک مایکروسافت» نگاه میکنید و ترکیب دستگاههای مختلف با هم؛ محتوا مهم است، امنیت مهم است. با کاربرانی طرف هستیم که وارد هزاره سوم شدهاند؛ با شهروندان سالخوردهای که به دستگاههای کاربردی و سیستمعاملهای ساده روی همه دستگاههای خود نیاز دارند.»
به گزارش سافتگذر ؛ ما تا کنون چند بار فیلم این مصاحبه را نگاه کردهایم و صحبتهای فیتزجرالد را هم بارها و بارها خواندهایم؛ اما هنوز نمیتوانیم بفهمیم منظور او از این صحبتها چیست، یا اینکه چرا فکر میکند فیسبوک تهدیدی علیه اپل و مایکروسافت است و در نتیجه این دو کمپانی باید با هم ادغام شوند.
به هر حال، اگر شما توانستید از صحبتهای آقای فیتزجرالد به نتیجهای برسید یا دلیل ادغام مایکروسافت و اپل را کشف کنید، حتماً در بخش نظرات ما را هم بیخبر نگذارید.
کد خبر: 18343 گروه خبری: اخبار فناوری اطلاعات منبع خبر: سافت گذر
علاقه مندی ها (Bookmarks)