سلام من هم ورودتون رو به سایت خودتون ( نخبگان ) تبریک میگم و منتظر فعالیت های شما عزیزان هستیم
سلام من هم ورودتون رو به سایت خودتون ( نخبگان ) تبریک میگم و منتظر فعالیت های شما عزیزان هستیم
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام
من علیرضا هستم دانشجوی کارشناسی رشته برق_مخابرات هستم انشاءا... که بتونم آدم موثری باشم و به ارتقای سطح علمی عزیزان کمک کنم
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام من سحر هستم عمران خوندم
کسی اینجا ارشد رشته سازه خونده؟
من امروز وارده این سایت شدم
ویرایش توسط saha.rs : 27th October 2009 در ساعت 09:57 AM
سلاممن تهمینه هستم19 سالمه دانشجوی ترم دوم مامایی دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
،خیلی خوشحالم با این انجمن آشنا شدم امیدوارم بتونم همکاری خوبی داشته باشم
![]()
*مینا*, kab, kamanabroo, moji5
سلامی به گرمی سایت.
تازه واردم 23ساله دانشجوی علوم سیاسی. لطفا قسمت سیاسی رو فعال تر کنید. خوش باشین. یا علی
ویرایش توسط رئالیست : 28th October 2009 در ساعت 12:25 PM
س مثل سلام
من بهنام 22 ساله ، تكنسين شبكه كامپيوتر از فني و حرفه اي ، مدرك عالي خوشنويسي از انجمن خوشنويسان، بر عكس اينهايي كه گفتم دانشجوي رشته شيمي ترم 5
انشاالله كه بتونم به نحو احسنت هر كاري كه از دستم بر مياد براتون انجام بدم
ضمناً من از سر گروه و مدير سايت فقط آقا مصطفي رو مي شناسم اگه كساني ديگر نيز در تهيه و نتظيم اين سايت همكاري مي كنند لطف كنند خودشون رو معرفي كنن. ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)