انچه که مرا ازار میدهدمن که چیزی ازارم نمیدهد
انچه که مرا ازار میدهدمن که چیزی ازارم نمیدهد
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند. (مارتین لوترکینگ)
سلام.انچه که مرا ازار میدهدمن که چیزی ازارم نمیدهد
پست اول از صفحه ی اول این تاپیک رو مطالعه کنید حتما شما هم چیز هایی پیدا خواهید کرد که شمارا بیازارد![]()
هیچ چیزی به اندازه اینکه داری دریاهو مسنجر فعالیت مفید انجام میدییدفه نتت قطع بشه آدمو آزار نمیده
![]()
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
سلام به آقا محمد گل
یه چیزی هست که چند وقتیه دارم روش فکر میکنم
یه چیزی مثل ایمیل یکبار مصرف و سریع
میدونی خیلی وقتا شده که تنها برای یک چت ساده باید زمانی رو صرف ساختن یک ایمیل انجام بدی تا بتونی مثلا یکبار یا دو سه بار ازش برای چت استفاده کنی
و به هر دلیلی تا حالا ایمیل یاهو نداشتی یا اینکه دوست نداری با ایمیل اصلیت چت کنی
حالا اگه یاهو بیاد و یه سیستم ایمیل یکبار مصرف یا مختص چت بزاره خیلی خوب میشه
که تو میتونی با ایمیل دیگت یا جیمیلت یا حتی شماره موبایلت یک ایمیل مختص چت رو آماده دریافت کنی و از اون فقط میتونی برای چت استفاده کنی و درضمن فقط تو میتونی کسی رو اد کنی و دیگری نمیتونه تو رو اد کنه
و تو زمانی که اپشن ریسایکل رو انتخاب میکنی ،اون ایمیل بسته شده رمزش عوض شده و تمامی مشخصات خود به خود پاک میشه و تو چرخه دوباره قرار میگیره
شاید نظر مسخره ایی باشه ولی خب بد نیست![]()
ویرایش توسط sr hesabi : 6th December 2013 در ساعت 11:41 PM
شاید ....
درسته
عموما برای کسی مثل من که پایبند به کلاسیک هاست ،راحت تره تا مردم برگردند به یاهو
یادش بخیر یاهو 360 که یکی از پرجمعیت ترین صفحات اجتماعی دوران خودش بود
بعدش بسته شد نمیدونم چرا
الانم که کلا یاهو بعد از آپدیت سیستم ایمیل خودش و کپی برداری از ساختار جیمیل،کار رو برای کاربراش سختر کرده
و دیگری اینکه یک مقایسه داشتم میخوندم در مورد زمان صرف شده برای ساخت یک جیمیل در مقایسه با ایمیل
که تقریبا ایمیل دو برابر بیشتر وقت میبرد
حالا اگه یاهو این سیستم رو ایجاد کنه میتونه یکمی شاید بازگشت کاربر رو داشته باشه
شاید ....
سلام.
ممنونم ازت.
اصل مطلب یه نظرم قشنگه و خلاقانه
اما باید دید در صورت عملی شدن واقعا چه حجم از نیازی رو برطرف میکنه؟یعنی چند نفر هستند که به همچین امکاناتی نیاز داشته باشند؟
الان اتاق های چت زیادی هستند که فقط با وارد کردن یک نام کاربری میتونی واردش بشی و در قسمت شخصی با هر کی لینک بدی بیاد باهات چت کنه.
البته شاید خوب منظورتو نفهمیدم شایدم افراد زیادی باشند که مثل تو همچین نیازی دارند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)