نه اصلا ، وظیفه من کمک کردن به دوستانی مانند شماست
ببینید من از اول براتون توضیح میدم هر قسمت رو که متوجه نشدید بفرمایید .
از شماره روی رگولاتور شروع می کنیم ( برای متوجه شدن نوع رگولاتور )
توجه داشته باشید که همیشه برای خوندن رگولاتور جوری اون رو جلوی خودتون قرار بدید که اعدادش به سمت شما باشه .
همیشه به روی تمامی رگولاتور ها یک شماره 4 رقمی چاپ شده که شماره اولش از سمت چپ همیشه با 7 آغاز میشه . بعد از اون یک عدد دیگه قرار داره که هم میتونه 9 باشه و هم میتونه 8 باشه که اگر 8باشه ولتاژ خروجی مثبت هست و اگر 9 باشه ولتاژ خروجی منفی هست .
یک نکته که باید توجه داشته باشید اینه که رگولاتور نه تنها میتونه ولتاژ رو تبدیل به 5 ولت کنه بلکه به 6 .12.9 هم میتونه تبدیل کنه و این بستگی به عدد بعد از این دو عدد داره مثلا اگر عدد باشه 7905 یعنی رگولاتور 5 ولت هست و توجه داشته باشید که همیشه منبع تغذیه شما باید انرژی بیشتری داشته باشه مثلا نمیشه که شمارگولاتور 12 ولت استفاده کنید و منبع تغذیتون 6 ولت باشه . باید حتما منبع تغذیه بیشتر باشه
رگولاتور همیشه برای مصرف کننده دو قطب منفی و مثبت ایجاد میکنه .
زمانی که اعداد روی رگولاتور به سمت شما هستند اگر عدد دوم رگولاتور 8باشه پایه سمت راست مثبت و وسط منفی هست ( خروجی ) و زمانی که عدد دوم 9 باشه پایه سمت چپ منفی و وسط به عنوان قطب مثبت هست . (خروجی )
و اما قرار گیری رگولاتور :
من براتون 5 ولت مثبت رو توضیح میدم چون در بالا هم گفتیم که طریقه قرار گیری نوع - و + اون فرق داره .
اگر رگولاتور شما مثبت باشه و رگولاتور رو طوری دستتون بگیرید که اعداد رو در رو شما باشن پایه سمت چپی ورودی برق مثبت از منبع هست و پایه وسط ورود منفی از منبع هست ، خروجی ها هم میشه سمت راستی مثبت و وسطی منفی خروجی هست که این دو سیم میشن منبع 5 ولت شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)