خداوند حکیم است.
خداوند حکیم است.
عکساتون تکان دهنده بود.
تاقبل ازدیدن عکس هاگفتم خب معلومه که هدفمنده ولی بعدش...
خدایا به حق صاحب زمان (عج)
ریشه کفر را برکن و آرامش را بر مردم دنیا حاکم فرما تا همچون انسانهایی که باید حس آزادی را بچشند بچشند
امام حسین (ع) فرمودند: جز به یكى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، به صاحب مروت، یا كسى كه اصالت خانوادگى داشته باشد.
زندگی،راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی فاصله ی آمدن و رفتن ماست رود دنیا جاریست زندگی آبتنی کردن در این رود است وقت رفتن به همان عریانی،که به هنگام ورود آمده ایم دست ما در کف این رود به دنبال چه میگردد؟! هیچ!!!!
بدون شک هدف خداوند قادر و متعال از خلقت و آفرینش دنیا رسیدن ما انسانها به پوچی و نیستی نبوده است، بلکه هدف چیز خیلی خیلی ارزشمندتریست.به نظر من هدف خداوند منان از خلقت دنیا و آدمیان اول پرستش اطاعت از اوست و سپس جمع کردن و ضرب نمودن خوبی ها و تقسیم آنها بین دیگران و همچنین کسر کردن و حذف کردن بدی هاست و جواب همه این اعمال در روز قیامت توسط خداوند عادل به همه موجودات داده خواهد شد .و برای اثبات ادعایم ترجمه چند آیه ی شریفه از قرآن کریم را در ادامه می آورم :بسم الله الرحمن الرحیم
سوره مبارکه مائده/آیه 50 : داوری چه کسی از داوری خداوند بهتر است، برای آنان که یقین به (مبدأ و معاد) دارند ؟
سوره مبارکه مائده/آیه 93: و خداوند نیکان و نیکی کنندگان را دوست دارد.
سوره مبارکه انعام/ آیه 48: پس کسانی که ایمان آوردند و به اصلاح خود پرداختند هرگز در عالم آخرت بر آنها بیمی نیست و هرگز غمگین نمی شوند.
و....
با تشکر از دوست بسیار خوبم الماس پارسی و امید که ایجاد این تاپیک تلنگری باشد به همه ما....
خداوند هیچ کار نیکی را بدون پاسخ نمی گذارد.
ارزشمند بودن دنیا
خداوند به هر کسی نونی داده که بخوره
هر کسی باید ببینه به اون قانع یا نه اگر قانع نیست برای زندگی تلاش کنه
بعد تازه اون سیاه پوستا عقل کم خودشونه که کار نمی کنن این همه منابع معدنی دارن هیچ استفاده نمی کنن
مگه انگلیس چیش بیشتر از اوناست هیچی خوب تلاش کنن به ما چه
از شما هم برای پست بسیار عالیتون متشکرم
(( جهان امروز از نداشتن دارویی به نام پرهیز و اخلاق رنج
می برد . )) ماری کوری
لایک داشت!!!!!!!!!!
باسلام
من فقط به این جمله اکتفا میکنم.
اللهم عجل لولیک الفرج
وامیدوارم با آمدن حضرت مهدی(عج) در کل دنیا مساوات و عدل برقرار شود.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)