سلام عزیزان هر مشکلی در ضمینه شیمی داشتید در خدمتتون هستم.![]()
ویرایش توسط *nura* : 14th November 2013 در ساعت 06:29 PM
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده هم که همتون میشناسین حاج کربلایی پویا هستم.
در حال حاضر 15 سالم هست.
بچه گل اردبیل هستم و نوکر همه بچه های سایت.
همین
خوش باشین
التماس دعا
عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف حسین (ع) است
شهید اوینی
بله فرمایش شما ( m.g.s.t.r )درسته ،ولی وقتی ایشون میگن 17 سالمه آدم محاسبات ذهنش رو با تبصره انجام میده ،در این مورد هم من فکر کردم ایشون نیمه دوم هستن که با این حساب همون میشه 21 سال بزرگوار ،یعنی هنوز 21 سالشون تموم نشده
فرمایش شما کاملا صحیحه ،ببخشید باید ماه تولد ایشون رو هم می پرسیدم و تاریخ ارسال پستو مطالعه میکردم
با آرزوی تندرستی
"در پناه حق"
ویرایش توسط *nura* : 17th November 2013 در ساعت 12:35 PM
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
سلامله فرمایش شما ( m.g.s.t.r )درسته ،ولی وقتی ایشون میگن 17 سالمه آدم محاسبات ذهنش رو با تبصره انجام میده ،در این مورد هم من فکر کردم ایشون نیمه دوم هستن که با این حساب همون میشه 21 سال بزرگوار ،یعنی هنوز 21 سالشون تموم نشده
فرمایش شما کاملا صحیحه ،ببخشید باید ماه تولد ایشون رو هم می پرسیدم و تاریخ ارسال پستو مطالعه میکردم
با آرزوی تندرستی
"در پناه حق"
اره درسته ، من اون موقع فکر نمیکردم بعد چند سال کسی بخونه ، چند وقت پیش ادیت کردم و نوشتم متولد 70 هستم که کسی این اشتباهو نکنه ...
...
رشته ی الکترونیک شامل چی میشه؟
سلام.....
من ((( امیرعباس متقی )) هستم...
14 ساله..
از تهرون!
کاره خاصی هم اینجا نداریم میایم ی دو سه نفری رو میخندونیم میریم!
هر از چندی پست های قدیمیت رو نگاه کن بلکه انقدر دور نگیری ! ببین ازکجا شروع کردی که فک نکنی خیلی خفنی !!
سلام - امیر دلاور هستم
متولد سال 1349
تخصص من درزمینه 1- موسیقی 2- علم پرواز هستش
در این دو زمینه پژوهش میکنم در رشته مکانیک تحصیل کردم با گرایش صنایع اتومبیل
درزمینه موسیقی تئوری ان درحد شاید دانشجوها کتاب خوندم راجر کیمین (درک ودریافت موسیقی) تئوری موسیقی و نوازنده کیبرد هستم و با کیبرد برای گروهای کر آهنگ ساختم با کیبرد خیلی کار مشکلی هستش درحقیقت یک سکوئنسر هستم درخصوص صدا سازی تجربه دارم با هر صدائی و هر صلیقه کار کردم و خیلی دوستش دارم.
در زمینه پرواز با سیمیلاتور کار کردم و اوضاع واقعی پرواز رو قبلآ وقتی توی فرودگاه کار میکردم تجربه کردم الان درحال خواندن کتاب هواشناسی هستم با کارهای یک خلبان آشنائی کامل دارم حتی محاوره ها رو هم خودم اجام دادم لذا ماموریتهای سیمیلاتور پرواز را در حد Intermediate انجام دادم پرواز کور را بااستفاده از الات دقیق بارها انجام دادم با نقشه های پرواز آشنا هستم خلاصه همه به من میگن با این وضعیت من اگر کس دیگری بود حتمآ افسردگی میگرفت همش فضای مجازی من توانائی فضای واقعی پرواز را دارم ولی سنم 42 سال شده و متاسفانه به علاقه من هم توجهی نمیشده ونخواهد شد.
در محل کار ادم موفقی هستم از هوشم درخصوص بهبود مسیر کارم استفاده میکنم به همین دلیل نفر برتر محل کارم هستم ولی .........
پر پرواز من بسته بوده وهست ونخواهم توانست واقعآ پرواز کنم .متشکر از حوصله شما
اگر دوستان سوال داشتن تلفن من 09126175843 هست در خدمت دوستان هستم شاید بتونیم به کمک هم میهن خویش کنیم اباد. موفق وپیروز باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)