کوچکتر نه دوست ندارم !
لطفن دیگ ِ اصرار نکنید ...
کوچکتر نه دوست ندارم !
لطفن دیگ ِ اصرار نکنید ...
دلم تنگه پرتقالِ من!
بستگی داره کی باشه و اینکه من در اون زمان خودم چند ساله باشم!
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
عجب روزگاریست!
شیطان فریاد می زند ؟!
انسان پیدا کنید، سجده خواهم کرد...
اشکال شرعی وجود نداره، و عرف هم اونقدر نسبت به این قضیه حساس نیست، (یعنی حکم به کوچکتر بودن زن بکنه )
ولی تجربه و ویژگیهای روحی و روانی این نتیجه رو دادند که 6 تا 7 سال فاصله مناسبیه.
این رو هم باید در نظر داشت طرف حضرت خدیجه ، پیامبر بود. محمد امین ، علاوه بر امین بودن متعهد به تمام معنا بود.( ویژگی خاص روحی و روانی)
تا زمانیکه حضرت خدیجه زنده بودند زنی اختیار نکرد.نه اینکه احتیاج به اینکار بود و نکرد یا مثلا رغبت ظاهری داشتند، ایشان یک عشق ناب به همدیگر داشتند،
بعد از فوت ایشان ، زنانیکه اختیار کرده بودند ، به مرده خدیجه نیز حسادت می کردند.( در مقابل احساس و ابراز عشق پیامبر نسبت به ایشان).
زیاد سن وظاهر برام مهم نیس مهم تفاهم هس برای من که بتونیم هم رو تحمل کنیم.ولی ترجیحا یه چهار پنج سالی بزرگ باشه خوبه![]()
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
سلام به همه
طبق این جمله که نارون 1 گفتن:بايد توجه كنيم كه فوكوس بيش از حد روي سن باعث نشه معيارهاي مهم ديگه ناديده گرفته بشه
و یک چیز دیگه در ازدواج سن مهمه ولی مهم تر ازون علاقه ی واقعی و دوست داشتن واقعی هست
و نظرات مشترک برای زندگی مشترک
و بدونیم که از چه طایفه ای زن میگیریم یا شوهر میکنیم فرقی نمیکنه
مهم شناخت اجمالی روی مساله ازدواجه
و اینکه زن و شوهر همدیگرو امتحان کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)