مصاحبه با امیر علی طوسی رتبه 13 آزمون کارشناسی ارشد معماری سال 92
1- از چه زمانی شروع به درس خواندن کردید؟
از مرداد ماه با کلاس های آمادگی برای کنکور شروع کردم که تا اواسط مهر طول کشید ولی به صورت جدی از آبان ماه شروع کردم.
2- از اول آبان ماه وقت شمابرای درس خواندن کاملا آزا د بود ؟
خیر. در دانشگاه سوره 14 واحد درس داشتم که از بین این واحدها پایان نامه را تمدید کردم برای بعد ازکنکور و 8 واحد باقی مانده 3 روز در هفته را به خود اختصاص می داد.
3- میزان امتیازی که از 20 به درس خواندن خود در ماه های تابستان، پاییز و 2 ماه آخر می دهی به ترتیب چند است؟
تابستان12، پاییز16 و 2 ماه آخر 20
4-مهمترین عامل موفقیت خود را در چه میدانید؟برنامه داشتن و مطالعه در کتابخانه، یعنی مداوم خواندن برای مدت 4 ماه مانده به کنکور و قبل از آن شرکت در کلاس ها و آزمون ها ولی بیشتر از همه جمع بندی نهایی باعث شد که از همه این ها نتیجه بگیرم.
5- بیشترین تاثیر شرکت در آزمون ها را در چی دیدید؟
اول اینکه قوت و ضعفم را در هر درس فهمیدم و بعد این که با توجه به سوالات آزمون فهمیدم باید هر درس را چطور بخوانم و اینکه کدام فصل ها اهمیت بیشتری داشت تا بتوانم تست ها را بزنم و خود پاسخ نامه آزمون ها یک منبع مطالعاتی هستند.
6- توصیه شما برای کسانی که از مهر ماه تصمیم به خواندن دارد، چیست؟
اول این که در بعضی از درس ها با توجه به زمان کم باقی مانده به جای استفاده و خواندن منابع حجیم از جزوه و یا خلاصه کتاب ها استفاده کنند.( البته در بعضی درس ها!!!)
اگر در کلاس های آمادگی کنکور شرکت می کنند به هیچ عنوان از سر فصل ها و روند کلاس عقب نمانند چون فرصت برای جبران را ندارند.
در آخر خواندن منابع یا سر فصل های با اولویت بیشتر و تسلط روی آن ها به جای تسلط نسبی روی کلیه منابع را توصیه
می کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)