آیا میدانید چرا در مراسم سوگواری از "خرما" استفاده میشود؟
در مراسم سوگواری تعدیل طبع عزاداران راهی مناسب برای بهبود احوال آنها است.
دکتر مسعود مشایخی، متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در مراسم سوگواری غم و اندوه فراوان در عزاداران باعث میشود طبع این افراد سرد و مرطوب شود به همین دلیل توصیه میشود برای بهتر شدن حال عزاداران طبع آنها تعدیل شود.
وی افزود: بهترین راه برای تعدیل شدن حال این افراد اصلاح خوراک به وسیلهٔ "خرما" و حلوا است. خوردن این دو نوع خوراک باعث میشود طبع سرد و مرطوبی که برای فرد ایجاد شده است تا حدی معتدل شود و شرایط موجود را تحمل کند.
وی خاطرنشان کرد: توصیه میشود برای پذیرایی در مراسم سوگواری از پلومرغ استفاده نشود زیرا سرد بودن برنج مرغ و زرشک باعث میشود شرایط پیش آمده برای عزاداران سختتر شود.
میگنا
علاقه مندی ها (Bookmarks)