دم كرده به: به را درشت رنده نموده، خشك كه شد در تابه بدون روغن تفت دهيد تا رنگ آن قهوهاي شود، خنك كه شد در پاكتي بريزيد و مانند چاي دم كنيد.
- بقيه ميوهجات مانند سيب، هلو، آلبالو، گيلاس و ... را هم ميتوان به همين روش استفاده نمود.
- دم كرده 2 قاشق چاي كوهي(پشمي) با عسل ، آرام بخش اعصاب است.
- دم كرده پونه كوهي و آويشن شيرازي: يك قاشق غذاخوري پونه كوهي و يك قاشق غذاخوري آويشن شيرازي را به همراه 5/2 ليوان آب جوش در يك قوري
چيني به مدت 30 دقيقه دم كرده(علامت دم شدن، ته نشين شدن برگهاي پونه است)، سپس با عسل شيرين نموده و گرم گرم خورده ميشود.
- دم كرده دارچين و زنجبيل: يك قاشق مرباخوري دارچين و نصف قاشق چايخوري زنجبيل با 2 ليوان آب دم كرده ، گرم گرم با عسل بنوشيد.
- دم كرده دارچين و هل: يك قاشق غذاخوري دارچين چوب خرد شده، 10 عدد هل سبز خرد شده ، نصف قاشق چايخوري كوچك زعفران را با 5 ليوان آب
به مدت نيم ساعت دم كرده، گرم گرم با عسل بنوشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)