نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
با سلام خدمت دوستان و مدیریت محترم انجمن و مدیران ارشد عزیز
یک انتقاد و گله داشتم از نوع عملکرد و فعالیت برخی کاربران عزیزمون که رعایت فضای این محیط رو نمیکنند و مبادرت به ایجاد تاپیک هایی که نه تنها هیچ بار علمی و ارزش محتوایی ندارن بلکه اصلا در شئونات چنین فضایی هم نیستند و اخیرا تعداد این تاپیک ها افزایش پیدا کرده و البته شاید دوستان بدونند بحث من پیرامون کدام تاپیک هاست ..
منظور بنده کلیه تاپیک هاییست که با مضمونهای استخراج شده از شبکه های اجتماعی ایجاد میشن و جای تاسف داره که دوستانمون هم در این تاپیک ها از کلید تشکر استفاده میکنند که باعث میشه تاپیک گذار به نظرش برسه چنین موضوعاتی در این محیط طرفدار داره و مدام در پی جستجوی این مطالب و ایجاد تاپیک های اینچنینی هستند
اونچه که مسلمه گرایش به چنین مطالبی در فضاهای شبکه اجتماعی امریست طبیعی و عموما طرفداران این مقوله ها هم در همون فضاها پیگیر و مشتاق توجه هستند
ولی ایجاد چنین تاپیک هایی نه از لحاظ مقررات و قوانین مورد تایید میتونه باشه و نه از دید کاربران میهمان خارج انجمن برای یک فضای علمی صورت خوشی پیدا میکنه
لذا تقاضا دارم که هم عزیزان تاپیک گذار انجمن این مورد رو رعایت کنند و هم مدیران عزیز این موارد رو پیگیری بفرمایند
با تشکر از توجهات شما عزیزان
اینجا یه اشکالی وجود داره که روی فعالترین تالارها میزنیم نتیجه فعالترین بخشها میشه
لطفا نام تالارها رو به نام بخشها تغییر دهید (فعالترین بخشها)
![]()
ویرایش توسط vahid5835 : 17th October 2013 در ساعت 11:51 AM
چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ
با سلام و عرض ارادت....
و با آرزوی لحظاتی پر بار برای شما عزیزان
خدمت مدیریت محترم و دست اندرکاران بخش فنی ....
خواستم مجددا به اطلاع برسونم که قدرت امتیاز دهی من کماکان دچار اشکال فنی هست و من اصلا قادر به استفاده از این
گزینه نیستم و به طور کلی استفاده از آیکون امتیاز باعث هنگ شدن سیستمم میشه و منو دچار مشکلاتی کرده ...
و همچنین اشکال قسمت آپلود آلبوم پروفایل اینجانب و برخی از دوستان دارای نقص فنی هست و امکان آپلود تصویر نیست
علی رغم اینکه تصور میشد با بروز رسانی مجدد سایت این مشکلات مرتفع بشه ولی متاسفانه هیچ تغییری نکرده ...
لذا از شما بزرگواران تقاضا دارم نسبت به رفع این مشکلات اقدامات مقتضی مبذول فرمایید...
پیشاپیش از مساعدت و توجه شما عزیزان نهایت سپاس را دارم![]()
سلام
منم مشکلات امتیاز دهی دارم البته اون تبی که میخوام توش امتیاز بدم هنگ میکنه بعد از 5 دقیقه درست میشه و امتیاز میدم
مشکل پیوست فایلم که الان تقریبا از اول اردیبهشت دارم که هیچ فایلی پیوست نمیشه،فقط چند وقت پیش یه عکس پیوست شد که وقتی خواستم همون عکس رو با اسمی دیگه آپ کنم ،باز مشکل پیدا کرد
ممنون میشم پیگیری کنید![]()
شاید ....
سلام آقا وحید ...
ممنونم از راهنمایی تون ...
من به روشی که فرمودید هم امتحان کردم متاسفانه همون مشکل رو داشتم و نتونستم از امکان امتیازم استفاده کنم
کاش میشد ریشه اصلی مشکل پیدا بشه
من دقیقا از زمانیکه سیستم امتیاز دهی تغییر کرد و بصورت جدید در اومد این مشکل برام پیش اومده و با هر مرور گری تست میکنم نمیتونم امتیاز بدم
بینهایت سپاسگزارم از توجه و راهنمایی تون
این مرورگر رو نصب کنید تازه آپدیتش اومده داغه داغه انشالله که حل میشه
http://www.njavan.com/forum/showthre...1-%D8%B4%D8%AF
من قبلا این مشکل رو گفته بودم انتقادات و پیشنهادات من که .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)