سلام ممنونم بابت همکاری همتون
سلام ممنونم بابت همکاری همتون
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
منم از این حرکت خوشم نمیاد.(شرمنده)
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
سلام
بنویسید : عشق کافی نیست؛ عمل می باید...![]()
به نظر من هم این کار زیاد مناسب نیست این که بیایم رو ماشین یه چیزی بنویسیم و بعد تو روز قتل اهنگ بزاریم ..................(البته جسارت به شما نباشه)
بهتره دلمون رو با امام حسین صاف کنیم تا بیایم رو ماشینمون چیزی بنویسیم
برگ وقتی از درخت افتاد که فکر کرد طلاست
سلام
برای آقایون محاسن و پیراهن مشکی اثر گذارتر هست تا اینکه روی ماشنشون چیزی بنویسند، هرچند که از نظر ابعاد سطحی خودرو بزرگتره و بیشتر تو چشم میاد
I AM ADRENALINE
جای خود نمایی بهتره اعمالشون رو صالح کنن
آقا اینروزا بیشتر از اینکه دلمون با تو باشه ظاهرمون با توئه آقا ! پشت شیشه ماشینمون با رنگ قرمز نوشتیم یا حسین قربون لب تشنه ات برم ! دورو برش هم رنگ قرمز پاشیدیم که دل بیشتر کباب بشه که یعنی اره … اینا خونه ! زنگ موبایلمون از ابوالفضل و چشمای قشنگش میگه ! لباس سیاه پوشیدیم … محاسن رو بلند کردیم … یه عده شال سبز انداختن ! بدن ها بوی گلاب میده ! تسبیح به دست گرفتیم ! اقا کیف میکنی از این ظاهر قشنگ و بچه مسلمونیمون ؟ …. صب تا شب رادیو تلویزیون و پخش ماشینامون همه هی میگن مظلوم حسین … حسین جان !
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
میدونی آقا … این کارا شده کار هر ساله ما ! هر سال سینه میزنیم … اشک میریزیم … نوحه میخونیم … داد میزنیم ! هی قربون صدقه ات میریم … هی زار میزنیم …هی غش میکنیم … هی ضعف میکنیم ! هی تو سرمون میزنیم … هی دیوونه میشیم ! هی از علی اکبر میگیم.. از علی اصغر میگیم… از لب تشنه … از تیر حرمله … از قنداق خونی … از سر بریده ! از خیمه های سوخته ! از شام غریبان ! از اه یتیمان ! … بازم بگم اقا ؟
اقا شرمنده خیلی از ماها دلمون رو نتونستیم راست و حسینی کنیم افتادیم به جون ظاهرمون … اقا خیلی از ما نتونستیم مسلمون باشیم شدیم مسلمون نما … فقط ظاهرمون قشنگه ! اینو گفتم که نگی نگفتی ! نگی میخواستیم گولت بزنیم ! کارمون خرابه اقا ! خودمون میدونیمُ بس !
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)