محققان دانشگاه استنفورد در كاليفرنيا هشدار دادند كه مواد شيميايي موجود در غذاها مي تواند خطر سقط جنين زنان باردار را دو برابر كند. تحقيقات محققان دانشگاه استنفورد در آمريكا نشان مي دهد كه زنان باردار به منظور جلوگيري از ورود مواد شيميايي به بدنشان بايد از خوردن مواد غذايي كنسرو شده، گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكي، دست زدن به پول نقد و حتي رسيد بانكي اجتناب كنند.
محققان در خون زنان بارداري كه در خطر سقط جنين قرار داشتند، سطح بالاي بيسفنول ( BPA ) كه يك ماده شيميايي است، پيدا كردند. اين ماده شيميايي در پلاستيك و اقلامي نظير بطري هاي آب، عينك آفتابي و لوح هاي فشرده يافت مي شود. همچنين در مطالعه ديگري در موسسه ملي بهداشت كودكان و توسعه انساني آمريكا، پرونده پزشكي ۵۰۱ زوج كه بين سال هاي ۲۰۰۵ و ۲۰۰۹ براي باردار شدن تلاش مي كردند، بررسي شد. نمونه هاي ادرار اين افراد براي اندازه گيري سطح (BPA) و (phthalate) مورد بررسي قرار گرفت و آن ها به مدت يك سال تحت نظر بودند. محققان دريافتند كه سطوح بالاي (phthalate) كه ماده اي شيميايي است، بر باروري مردان تاثير منفي مي گذارد.
يافته هاي اين دو مطالعه، سازمان بهداشت جهاني (WHO) را بر آن داشت تا استفاده از دو ماده شيميايي (phthalate) و (bisphenol) را ممنوع اعلام كند. به گفته محققان اين دو ماده شيميايي علاوه بر سقط جنين، خطر ابتلا به سرطان سينه، سرطان خون، آسم و نقص عضو هنگام تولد را افزايش مي دهد. نتايج اين تحقيق در كنفرانس پزشكي توليد مثل در بوستون (American Society for Reproductive Medicine) ارايه شده است.
http://clinicalmedicine.ir
علاقه مندی ها (Bookmarks)