کاپیتان 40 ساله اینتر در زندگی نامه خود درباره بهترین و بدترین مربیان خود سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خاویر زانتی،‌ کاپیتان تمام نشدنی اینتر در زندگی‌نامه خود با عنوان "همچون مرد بازی می‌کنم" درباره مربیان خود در اینتر سخن گفت.

کاپیتان 40 ساله اینتر که لقب "تراکتور" را یدک می‌کشد چند ماهی است که به خاطر آسیب دیدگی‌ خانه نشین شده است. او سخنان خود را درباره مربیانش در اینتر با روبرتو مانچینی شروع کرد. "اینتر با مانچینی دوره جدیدی را شروع کرد. او در اینتر عملکرد خوبی داشت و موفق شد پس از سال‌ها این تیم را قدرت اول فوتبال ایتالیا برساند. "

* مارچلو لیپی

اینتر برای موفقیت لیپی ، تمام زمینه‌ها را مهیا کرد، اما متاسفانه او موفق نشد. عدم موفقیت اینتر تنها به لیپی بر نمی‌گردد. سال پیچیده‌ای را با او پشت سر گذاشتیم. لیپی پس از شکست اینتر برابر رجینا گفته بود که اگر رییس اینتر بود به تمام بازیکنان لگد می‌زد. این سخنان من را ناراحت کرد. این شیوه اصلا برای برخورد با یک بازیکن مناسب نیست. بازیکنان هم مثل همه اشتباه می‌کنند، اما نباید با رفتارهای بد جواب اشتباه آنها را داد.

* هکتور کوپر

اینتر پایان بسیار بدی با کوپر داشت. هیچ وقت آن سال را فراموش نمی‌کنم. در فصل 2002- 2001 با شکست برابر لاتزیو قهرمانی را از دست دادیم. سال بسیار بدی بود. کوپر ، مربی خوب و سختکوشی بود که وظیفه خود را به بهترین نحو انجام می‌داد، اما متاسفانه در سال 2002 با شکست برابر لاتزیو تاوان سنگینی را پس داد.

* ژوزه مورینیو

مورینیو، مربی خوب با شخصیتی بزرگ بود. او همه ریز و درشت تیم را کنترل می‌کرد. دو فصل بسیار خوب را با مورینیو پشت سر گذاشتیم. او برای همیشه در دل هواداران اینتر باقی خواهد ماند.

* مارکو تاردلی

سال بسیار بدی را با او پشت سر گذاشتیم. در داربی برابر میلان با نتیجه‌ تحقیر آمیز شش بر صفر تن به شکست دادیم. اصلا نمی‌توانستیم این شکست را هضم کنیم. نمی‌دانم که آیا او بدترین مربی‌ام بوده است یا نه،‌ اما از میان مربیانی که با آنها کار کرده‌ام سردترین برخورد را با من داشت.

هدایت اینتر را در فصل جدید ماتزاری بر عهده دارد. نرآتزوری با هدایت این مربی با تجربه نتایج خوبی کسب کرده است و با 14 امتیاز در رده چهارم جدول رده‌بندی قرار دارد.