در شیر یک ترکیب ضدعفونی و آنتی بادی ضدویروس و باکتری وجود دارد که باعث دفع میکروب های روده ای می شود. متخصصان بیماری های عفونی درباره آنتی بادی های شیر چنین می گویند: آنتی بادی های شیر که به منزله مبارزان و مدافعان مسلح دستگاه گوارش فعالیت می کنند به از بین بردن ویروس ها و باکتری ها می پردازند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ معلوم نیست که چه طور و تا چه اندازه انسان را از عفونت های روده ای و جهاز هاضمه محافظت می کنند ولی آن چه مسلم است این که اگر مقدار آنتی بادی به قدر کافی باشد قطعاً از عفونت جلوگیری می کند.
وجود عوامل ضدعفونت در چربی شیر برای رفع ناراحتی های عفونی روده ای نظیر اسهال های عفونی به ویژه در کودکان نقش مهمی دارد.براساس تحقیقات مشخص شده است کودکانی که از شیر بدون چربی استفاده می کنند ۵ برابر بیشتر از کودکانی که شیر با چربی طبیعی و کامل مصرف می کنند در معرض خطر ابتلا به ناراحتی های معده ای و روده ای قرار دارند. هم چنین مشاهده شده است که کودکانی که فقط شیر بی چربی به آن ها داده می شود در بهبود اسهال مزمن دچار مشکل می شوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)