به نظر من 3
همه حالشان خوب است!اما من میسوزم با الکل هایی که به سلامتی دیگران خوردم...
من نمی گم کتاب هایی که از رزمنده گان نوشته شده را مطالعه کنید
اما کتابهایی هست که افسران عراقی بعد جنگ نوشتند مثل مدال های شکسته
اون وقت خشونت های دشمن را متوجه می شوید
خوشحال شدم از صحبت با شما
انشاالله موفق باشید یا علی![]()
کاش برای رفتن بهانه ای داشتیم....
سلام و عرض ادب.
جناب اقای(که توی پروفایلتون مشخصاتتون کامل نیست که اسمتونو صدا کنم )
واقعا با این احساسی برخورد کردن ها تا حالا کاری درست شده؟چه منطقی باعث شد که شما این جمله رو گفتید؟
شهادت اون نوجوان رشید رو چطوری به این تانک وسط خیابون در روز روشن ربط دادید؟
منظورتون اینه که افرادی که با ورود تانک برای له کردن ماهواره ها مخالف بودند یجورایی موافق وجود ماهواره اند که دارند از تانک انتقاد میکنند؟
یا مثلا موافق تهاجم فرهنگی اند؟
خب برادر ما اینقد که به رفتار دشمنان فکر میکنیم اگر به رفتار خودمون فکر میکردیم که وضعمون این نبود.
ما هم موافقیم که ایرانی ها برنامه های بی محتوای رسانه های اونور آبی رو نگاه نکنند اما برای برخورد با این کار باید منطقی و درست نه احساساتی و هیجانی برخورد کرد.حتما با رد شدن تانک از روی دیش ها فریاد الله اکبر و مرگ بر آمریکا هم سر دادند.
سلام برادر
حرفتون کاملا درسته. اگر ما نتونیم مدیریت کنیم و برنامه ریزی (نرم) داشته باشیم که دیگه کلامون پس معرکه است
-----
اینکه بنده گفتم کار بدی نیست بخاطر زوری نبودنش بود. یعنی اینکه (طبق آنچه در خبر اومده بود) داوطلبانه است..
اما اینکه چرا اینجوری .. با تانک و .. که همونطور که گفتم می تونستند خیلی بهتر عمل کنند.
جوری که از تصاویر بر میاد فک می کنم بخاطر اینکه روزهای آخر هفته دفاع مقدس بوده و زمینه برای آوردن تانک مناسب بوده اینکار رو کردند
----
و اینکه باید برای همه ابعاد فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی های مفید داشته باشند که بعضا هست اما ضعیفه و جای کار بیشتری داره و انتظار هم بیش از اینه
کاملا حرف درستیه
---
مسلما ماهواره رو نمیشه صد در صد جمع کرد و جلوش رو گرفت بلکه باید کنترل کرد.. و فرهنگ سازی و .. با راهکارهای مناسب.
یکی از راه های فرهنگ سازی خود من و شما هستیم که با ایده ها و راهکارهای خوب و استفاده مناسب از امکانات فرهنگ درست رو یاد بدیم
هر چند برای رسیدن به این نقطه مورد نظر راه داریم هنوز...
نه عزیز به غیر از تانک فکر نکنم وسیله ای پیدا بشه که بتونه ماهواره ها و دستگاهها رو به طور کامل له بکنه.
علاوه بر این ،این کار بخاطر هشدار به ملت عزیزمان نبوده بلکه هشدار به اونایی است که چیزای دیگه ای در سر می پرورونن.پس خشونت رو به سمت ملت نگرفته.
ملت که خودشون با اختیارشون دادن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)