رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ساخت دستگاه تولید نان بدون ضایعات در این دانشگاه به کمک مهندسین ایرانی خبر داد.
به گزارش مهر، دکتر علیرضا زالی در توضیح ساخت این دستگاه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: یکی از مهمترین عادات غذایی ایرانیان مصرف نان است و از سوی دیگر وجود جوش شیرین در نان علاوه بر ضربه زدن به کیفیت آن از نظر ارزش غذایی نیز مشکلاتی را برای مصرف کننده ایجاد می کند.
وی افزود: ساخت این دستگاه در دانشگاه به منظور استفاده بهینه از نان و حفظ ارزشهای غذایی آن صورت گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این دستگاه از سوی دکتر نواب پور محقق دانشگاه که توانسته است تاکنون دستگاههای دیگری نیز اختراع کند ساخته شده است و در تولید نان از حداکثر خمیر تولیدی استفاده می شود و نیازی به اضافه کردن جوش شیرین به نان نخواهد بود.
وی اضافه کرد: این دستگاه برای کاربرد در مراکزی که تولید نان برای جمعیت بسیاری صورت می گیرد، ساخته شده است و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آمادگی آن را دارد که آن را در اختیار دستگاهها و نهادهایی که قصد استفاده از این تکنولوژی را دارند، قرار دهد.
روزنامه جامجم
علاقه مندی ها (Bookmarks)