اگر اشتباه نکنم شما وقتی دچار این درد میشین دوست دارین که برین یه جای خلوت و استراحت کنین که اگر این مشخصه رو داشته باشین به احتمال زیاد میگرن هست البته در پزشکی میگن وقتی چیزای دیگه رو رد کردین به میگرن فکر کنین ولی این علائم به میگرن میخوره
اگر اشتباه نکنم شما وقتی دچار این درد میشین دوست دارین که برین یه جای خلوت و استراحت کنین که اگر این مشخصه رو داشته باشین به احتمال زیاد میگرن هست البته در پزشکی میگن وقتی چیزای دیگه رو رد کردین به میگرن فکر کنین ولی این علائم به میگرن میخوره
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند.و بخند که خدا هنوز ان بالا با توست.
آره میشه انجام داد ولی بید ببینیم که چرا اینا درخواست شده چون شاید نیاز باشه با هم مقایسه بشن و در زمان های مختلف نتایج به علل مختلف مثل تشدید بیماری یا بهبود بیماری تغییر کنه و باعث تفسیر اشتباه بشه
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند.و بخند که خدا هنوز ان بالا با توست.
با سلام بعضی وقتها دچار سوزش ادرار می شوم شدید وازمایش ادرار وکشت ادرار دادم سالم بود ایا سوزاک گرفتم جنسیت مرد 32 سال
سلام دستیار میشه شما به سوالم جواب بدین؟
سلام.من نمیدونم کدوم سوال رو می فرمایین؟
منم همینو خدمتشون عارض شدم. همون روز راجع به میگرن بهشون گفتم.![]()
مدتها چند سال است که معدم ترش می کند وصبحها دهانم تلخ می شود وعفونت هیلوباکتری ندارم علت چیست ایا به علت «گاسترینوم» است؛ تومورهای لوزالمعده یا دوازدهه که ترشح بیش از حد اسید معده و ایجاد زخم را باعث می شوند وچطور قابل تشخیص است
سلام
بنده سوالی داشتم که یه مدته ذهنم رو مشغول کرده . . .
توی این فیلما می بینیم طرف حافظه شو کاملا از دست داده ولی خیلی ساده حرف میزنه ... مگه کسی که حافظه اش رو به طور کلی از دست میده حرف زدن یادش میمونه ؟
متشکر میشم اگه به سوالم جواب بدین . . .![]()
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)