زیباست واقعا زیباست از شما ممنونم که دخترهای جوان را به ترویج حجاب دعوت میکنید خیلی خیلی ممنونم
اجرتان با مادرمون فاطمه
این گلهاهم مخصوصا برای دختران با حجاب
زیباست واقعا زیباست از شما ممنونم که دخترهای جوان را به ترویج حجاب دعوت میکنید خیلی خیلی ممنونم
اجرتان با مادرمون فاطمه
این گلهاهم مخصوصا برای دختران با حجاب
عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف حسین (ع) است
شهید اوینی
به جای اینکه بگید کی کارش بده کی خوب بیاین خوبو تبلیغ کنید.خودمونم خوب باشیم شاید تغییری ایجاد شد اگه نشد دیگه به ماربطی پیدا نمیکنه شاید انتخابشو کرده.دیگه خودش میدونه و خدایه خودش
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
لباس ایرانی***لباس فاخر
سلام دوست من
جمله قشنگیهبه جای اینکه بگید کی کارش بده کی خوب بیاین خوبو تبلیغ کنید.خودمونم خوب باشیم
امر معروف همیشه خوبه
نهی از منکر هم لازمه و متاسفانه باعث ناراحتی میشه چون احتمالا به روش درستی انجام نشده
ولی با این حال نمیشه همه چیز رو به خدا واگذار کرد
QUOTE=maryam kia;526346]به جای اینکه بگید کی کارش بده کی خوب بیاین خوبو تبلیغ کنید.خودمونم خوب باشیم شاید تغییری ایجاد شد اگه نشد دیگه به ماربطی پیدا نمیکنه شاید انتخابشو کرده.دیگه خودش میدونه و خدایه خودش[/QUOTE]
خدا خودش بنده اش رو میشناسهحرفه من اینه[/QUOTE]
حتما همین طوره
و حتما نیاز به بازگوی نیست
ولی نوشته ها در مورد موضوعات به قدری کلی گفته میشه که دقیقا معلوم نیست که داره به چی اشاره میکنه
اگه دوستان مطالب دقیق می نوشتن کمتر باعث سو تفاهم میشد
بگذار من به تو حقیقت را بگویم:
حجاب داشتن سخت است!
در گرمای تابستان تحمل چیزی مثل چادر سیاه سخت است.
حجاب زیبایی زن را می پوشاند.
جمع کردن چادر، کار راحتی نیست.
این که نتوانی دستانت را آزادانه حرکت دهی سخت است.
این که یک دستت به چادرت باشد،
و دست دیگرت شاید کیف و کلاسور، سخت است.
اما....
این را فقط به تو می گویم عـــزیز دلــم
بشـــر تا سختی نکشـد، خدایی نمـی شـود!
ویرایش توسط فایول : 14th September 2013 در ساعت 06:57 PM
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
"انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش"نه سفیدی بیانگر زیبایی است. ونه سیاهی نشانه زشتی. کفن سفید اما ترساننده است. و کعبه سیاه اما محبوب و دوست داشنتی است.انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش. اگرصدای بلند نشانگرمردانگی بود سگ سرورمردان بود. واگرلختی و برهنگی نشانه زن بودن بود میمون ازهمه خانمتربود. قبل از اینکه سرت را بالا ببری و نداشته هایت را به پیش الله گلایه کنی. نظری به پایین بینداز و داشته هات را شاکر باش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)