اگر طبق رژیم غذایی مامانم باشم، آره
اما من غذا های فست فودی خیلی دوست دا رم و عاشق تنقلات هم هستمو نمیتونم خیلی جلوی خودم رو بگیرم
اما هم به حرف مامانم گوش میدم هم به حرف دلم
دیگه چه کار میشه کرد، نمیشه یک رو خوشحال کنم و یکی رو ناراحت
اگر طبق رژیم غذایی مامانم باشم، آره
اما من غذا های فست فودی خیلی دوست دا رم و عاشق تنقلات هم هستمو نمیتونم خیلی جلوی خودم رو بگیرم
اما هم به حرف مامانم گوش میدم هم به حرف دلم
دیگه چه کار میشه کرد، نمیشه یک رو خوشحال کنم و یکی رو ناراحت
اگر مسیر زیباست، ابتدا یقین پیدا کن که به کجا می رود؛اما اگر مقصد زیباست، به مسیر توجهی نکن، به راهت ادامه بده ...
درود....این تاپیک هم انگار داره خاک میخوره
ادامه...
مواد کنسروی: استفاده از مواد کنسروی یک سری اصول داره که با رعایتشون میشه احتمال یکسری مشکلات یا خطرات یا بیماریها رو کاهش داد
اینکه مواد کنسروی رو قبل از مصرف حداقل حداقل 10 دقیقه بذاریم در آب جوشونده بشن.....بهتره مستقیم روی حرارت قرارش ندیم چون بین قوطی و مواد غذایی داخلش واکنش ایجاد میشه
بهتره قبل از مصرف حتما به تاریخ انقضای اون دقت کنیم....بویژه اونایی که مدت ممکن برای استفاده شون زیاده مثلا دو سال و اندی اگر زمانی حدود یک سال گذشت که من خودم ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم اما اگر خریدیم و دیگه نمیشد کاریش کرد و یا مجبور بودیم بخریم بهتره سر و ته اون رو نگاه کنیم که سوراخ نباشه یا برجستگی نداشته باشه یعنی حالت باد کرده نباشه...بهتره بلافاصله بعد از باز کردن سر قوطی کنسرو اونو از قوطی خارج و در ظرف ترجیحا شیشه ای بریزیم...چون بلافاصله بعد از باز شدن سر قوطی در مجاورت هوا فعل و انفعالات بین غذا و جداره قوطی کنسرو شروع میشه بهتره حتی درمورد اون قوطی هایی که لعاب دارن هم این مورد رعایت بشه
سس کمتر در غذاها: درمورد غذاهای فست فودی خیلیا این مشکل رو دارن که دلشون میخواد مصرف کنن از طرفی گفته میشه بهتره مصرف نکنن....بیشترین علت برای منع مصرف همین سرخ کردن و وجود سس مایونز زیاد و روغن زیاد این مواده....خب میتونیم خونگیش رو درست کنیم که خودمون هم روی کیفیت درست شدن اون کنترل داشته باشیم....یا مثلا وقتی برای خودمون درست میکنیم میتونیم سس کمتر استفاده کنیم باور کنید خیلی هم مزه ش بد نمیشه من خودم خیلی امتحان کردم
یا مثلا سالاد که مصرف میکنید حتما که نباید سس زیاد اضافه کرد نه؟؟ یا مثلا با آب لیمو و یا سرکه و یا آب نارنج و نمک و ماست و آویشن و... درست کنید....برای مزه ش هم اگر خواستید خیلی کم سس مایونز استفاده کنید اینجوری هم میشه نه؟؟
البته مصرف سس زیاد میتونه باعث پدیده رفلاکس و یا افزایش رفلاکس بشه
ویرایش توسط yas-90 : 2nd September 2014 در ساعت 03:27 PM
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)