دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: توصیه های تغذیه ای در بیماران مبتلا به هپاتیت

  1. #1
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    نوشته ها
    2,987
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24669
    Array
    سونای's: جدید81

    پیش فرض توصیه های تغذیه ای در بیماران مبتلا به هپاتیت

    هپاتيت يا همان التهاب بافت كبد، علل مختلفي دارد كه ويروس‌ها از جمله اين علل محسوب مي‌شوند. در اين ميان ويروس‌هاي هپاتيت A، B و C از شايع‌ترين آنها به شمار مي‌رود كه هر كدام راه‌هاي انتقال مخصوص به خود را دارند، اما آنچه سيب اين هفته در بخش تغذيه باليني بدان مي‌پردازد، اصولي است كه بايد در تغذيه اين بيماران بدان توجه ويژه كرد.
    با بي‌اشتهايي مبارزه كنيد:به دليل فعل و انفعالاتي كه طي اين بيماري در بدن رخ مي‌دهد، اين بيماران دچار بي‌اشتهايي مفرط مي‌شوند و در نتيجه مدت بسيار كوتاهي بخش اعظمي از وزن آنان از بين مي‌رود، از اين رو اولين نكته رفع بي‌اشتهايي اين بيماران است. از غذاهايي كه مي‌توانند اشتهاي اين افراد را تحريك كنند، بايد به خوراكي‌هايي همچون سوپ رقيق و كم‌چرب، بيسكويت، كراكر، بستني، ماست كم‌چرب و شير اشاره كرد.

    كربوهيدرات‌هاي سالم مصرف كنيد:50 تا 55 درصد انرژي دريافتي فرد هپاتيتي بايد از كربوهيدرات‌هاي پيچيده تامين شود. غلات كامل (به صورت پودر)‌ سيب‌زميني آب‌پز و حبوبات كامل از منابع خوب كربوهيدرات‌هاي پيچيده به شمار مي‌روند. يك رژيم غذايي صحيح رژيمي است كه روزانه حداقل يك وعده كامل از حبوبات پخته شده به ميزان 150 100 گرم يا 3 عدد سيب‌زميني متوسط را در خود داشته باشد. از غذاهاي ديگري كه كربوهيدرات‌هاي مفيد را در خود دارند، مي‌توان به عسل، خرما، كشمش و توت خشك اشاره كرد .

    پروتئين فراموش نشود:يك فرد هپاتيتي بايد روزانه‌ 5/1 - 2/1 گرم به ازاي هر كيلوگرم وزن بدن پروتئين دريافت كند. اين موضوع اهميت بسيار زيادي در حفظ وزن بيمار دارد. از اين رو بايد بادقت رعايت شود.

    مصرف چربي‌ها ضروري است:توصيه مي‌شود 35 30 درصد كل كالري مورد نياز فرد مبتلا از چربي‌هاي اشباع نشده تامين شود كه در اين ميان روغن زيتون، روغن كانولا و روغن دانه انگور از بهترين‌هاست.

    از ميوه‌ها غافل نشويد:ويتامين‌هايي كه به نوعي كبد در ساخت آنها دخيل است، در طي اين بيماري كاهش مي‌يابند و بدن با كمبود آنها و عوارض ناشي از آن مواجه مي‌شود. ويتامين‌هاي K و C، B از جمله اين ويتامين‌ها محسوب مي‌شوند. به همين سبب توصيه مي‌شود روزانه حداقل‌ 2 واحد ميوه يا آب ميوه طبيعي و 2 واحد سبزي تازه در رژيم غذايي فرد گنجانده شود.

    از اين غذاها پرهيز كنيد: سالادهاي پرچرب، مايونز، زرده تخم‌مرغ، پوست مرغ، گوشت‌هاي چرب شامل گوشت گوساله‌يا گوسفند چرب، ماهي چرب، انواع كيك و شيريني از جمله غذاهايي است كه بايد از خوردن آنها پرهيز شود.


    منبع



    ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

  2. 2 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نکات تغذیه ای در هپاتیت
    توسط غزل آشنا در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12th November 2011, 10:52 AM
  2. چند توصیه مهم تغذیه‌ای برای زنان جوان
    توسط ساناز فرهیدوش در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st July 2011, 01:20 PM
  3. ۳۰ توصیه تغذیه ای برای حفظ تناسب اندام
    توسط *مینا* در انجمن تغذیه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 21st May 2010, 12:33 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •