سوفی جلوتر از بقیه به سمت کلبه رفت تا جعبه کمک های اولیه رو پیدا کنه.
بعد کریس درحالیکه لنگان لنگان راه می رفت و اما و ماریا زیر بقلشو گرفته بودن به راه افتادن و در آخر هم بروس به راه افتاد.در این حین بروس احساس کرد صدای نفسی از پشت سرش شنید.لحظه ای ایستاد و سرش را به سرعت به سمت عقب برگرداند.
نسیمی که به صورتش وزید باعث شد خیالش آسوده شود که این فقط صدای باد بوده!
صدای هیاهوی دخترها باز هواسش را به سمت کلبه پرت کرد.با سرعت به سمت کلبه دوید و بلند فریاد زد:
چی شده؟!همگی خوبید؟!
ماریا به سمت بروس برگشت و با ناله گفت :اوووه بروس وقتی جلوی در رسیدیم سوفی ماتش برده بود!!!
اشک در چشم های ماریاحلقه بسته بود و صدایش از ترس می لرزید.بروس بازوان لاغر اما را چسبید و در حالیکه فشارش می داد گفت:ماری!!آروم باش!انقدر نترس !
ماریا مستاصل در صورت بروس نگاهی انداخت و سری تکان داد.
بروس که خیالش از بابت او جمع شد به داخل کلبه رفت.
اما در حال پانسمان زخم کریس بود و سوفی روی کاناپه کهنه نشسته بود و سرش را پایین انداخته بود.
بروس کنارش نشست و آرام گفت:سوفی...چی شد؟!
سوفی پاسخی نداد.چند پانیه ای گذشت و بروس دهان باز کرد تا دوباره از او بپرسد ولی سوفی اخمی کرد و گفت:هیچی!...بروس.
بروس که اخلاق سوفی رو می دونست دیگه چیزی نپرسید و به کمک اما رفت.
شب موقع خواب همگی تصمیم گرفتن طبقه پایین و کنار هم بخوابند.
کریس که زخمی بود زودتر از همه به خواب رفت و بعد از اون بقیه دخترها.فقط سوفی و بروس بیدار مونده بودن.سوفی توی بالکن بود که بروس کنارش رفت و ساکت منتظر ماند.می دونست که سوفی خودش دهان باز می کنه.
چند ثانیه بعد سوفی گفت:فکر کنم اومدن من به این کمپ اشتباه بود!...بروس حس کردم یه چیزی دیدم!!
بروس که کنجکاو شده بود با مزه پرانی گفت:یه موش خرمایی بو گندو؟!
سوفی اخمی کرد و گفت:یه چیز سفید که به سرعت از روی پله ها بالا رفت!!
بروس باز گفت:آها!...یه موش آزمایشگاهی سفید؟!
سوفی اینبار مشتی به شکم بروس زد و گفت:احمق!
و به محوطه بیرون از کلبه رفت.
بروس که شکمش را چسبیده بود گفت:هــــــــی!!!منظورت چیه؟!....سوفی؟
سوفی:می دونستم اگه بگم مسخره ام می کنی !!همتون مسخرم می کنید!!واسه همین نمی خواستم بگم!!...حالا هم فراموشش کن!!شب بخیر!!
و با قدم هایی که از حرص کوبیده می شدند با سمت کلبه رفت.
بروس سری تکان داد و در حالیکه ماه رو تماشا می کرد نفس عمیقی کشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)