سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
سلام خسته نباشین جمیعا.فکر کنم یه مشکل اینجا هست اونم اینکه شما به جای اینکه با منطق ودلیل همدیگرو متقاعد کنین دارین به ارزش ها توهین میکنین.متاسفانه یکی از دلایل عدم پیشرفت ما همین موضوع هست.دوست عزیز من آقا مهدی شما دارین به اعتقاد و ارزش یه جمع توهین میکنین منظورتون از پوشش چرت یعنی چی؟شما اگه با چادری بودن مشکل دارین دلیل نمیشه که به این پوشش توهین کنین پس لطفا با این جور صحبت ها باعث ایجاد تنش و دلخوری توی سایت نشین.من برا همه خانم های چادری واقعی احترام قائلم و این دلیل نمیشه به غیر چادری ها توهین کنم و برعکس
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند.و بخند که خدا هنوز ان بالا با توست.
میدونستین مرد هم میتونه چادری باشه ؟
سلام آقا مهدی.
تا اینجای بحثو نخواستم حرفی بزنم چون جو به اندازه کافی متشنج بوده!!
ولی طبق گفته آقای مکارم شیرازی چادر اون زمان تا کمر می رسیده.درست؟!
خب حالا چه فرقی می کنه یکم پایین تر بره و تا مچ برسه؟
اگه به شکل مقنعه تا کمر باشه هم باید زیرش یه چیزی پوشید که بدن و پاها دیده نشه.اگر تا مچ هم باشه باز باید زیر یه چیزی پوشید.
راستی یه سوالی برام پیش اومد جدا دارم دوستانه و بدون هیچ منظور خاصی می پرسم ها!اصلا به دل نگیرید...
واقعا علت مخالفتتون با چادر چیه؟!
شما از دوستان خواستید برتر بودن چادرو ثابت کنن...اونا هم مطلبی رو گذاشتن.
حالا شما هم دلایلتونو برای برتر نبودن چادر بگید خب!
در ضمن بگم من خودمم چادری نیستم.مانتو شلوار می پوشم...موهامم تا حدی بیرون میذارم(نه خیلی!!!)...ولی از حق نگذریم واقعا قبول دارم که چادر خیلی بهتره!
این چیزیه که دخترا بهتر درکش می کنن.
به قول مونا جان اگه من چادرو نمی پوشم چون ایمانم قوی نیست و نمی تونم از یه سری چیزا بگذرم!ولی از حق هم نمی گذرم.
در آخر هم اگر از حرف هام ناراحت شدید پیشاپیش عذرخواهی می کنم!![]()
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
دوستان عزیز یک بار دیگه هم تذکر داده بودم لطفا بحث رو با نهایت ادب و احترام به نظرات فرد مقابلتون پیش ببرید لطفا!
این آخرین باریه که تذکر می دم و در صورتیکه مراعات نکنید متاسفانه مجبور می شم به همتون امتیاز منفی بدم و یا حتی کل تاپیک رو حذف کنم!
اینطوری زحمات دوستان هم به هدر می ره و دلخوری پیش میاد.
ولی می دونم که همه شماها دوستان باشخصیتی هستید و دیگه به اینطور بحث کردن ها ادامه نمیدید!!
با تشکر.
مدیر تالار لباس اسلامی.
لباس ایرانی***لباس فاخر
درود اميدوارم ايام به كامتون باشه....
چادر معايب زيادي دارد و پوشش هاي خيلي بهتري از اون رو همين الان داريم. معايب چادر مشكي بودن ان است كه در تابستان بيشترين گرما رو به خود جذب مي كند.
از طرفي در زمستان مانند پارچه اي خيس دور بدن زير باران عمل مي كند! زير پا گير مي كند. زود كثيف مي شود. سريع چروك مي شود. كافي نيست؟
خب وقتي پوشش هاي ايراني كه حجاب هم به خوبي در انها رعايت مي شوند وجود دارد چرا ما بايد مانند گذشتگانمون عمل كنيم؟![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)