اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
نوشته اصلی توسط parnian 80 کی؟موشکافی کنید لطفا! با تو نبودم با نفر قبلیت
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
نوشته اصلی توسط RSA71 با تو نبودم با نفر قبلیت آهان!
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند.... حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
نوشته اصلی توسط parnian 80 خاطره.....یادم نمیاد!فقط اولش با دیدن آواتارشون که سلنا گومز هست یکه خوردم چون معمولا کمتر کسی از این نوع آواتار میذاره! چرا؟اشکالی داره؟
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
نوشته اصلی توسط maryam kia چرا؟اشکالی داره؟ من همچین حرفی زدم؟منظورم این بود که تو سایت ما کمه!
نوشته اصلی توسط parnian 80 من همچین حرفی زدم؟منظورم این بود که تو سایت ما کمه! خب درسته!همه ک نباید مثله هم باشن عزیزم
من از مریم خانوم یادم میاد که با هم یه بحث به شدت قوی داشتیمکم مونده بود آدرس بگیریم بریم خونه هم دوئل کنیم باور کنین
نوشته اصلی توسط آس76 من از مریم خانوم یادم میاد که با هم یه بحث به شدت قوی داشتیمکم مونده بود آدرس بگیریم بریم خونه هم دوئل کنیم باور کنین والا منکه خونسردمشما خواستین منو بکشید
نوشته اصلی توسط maryam kia والا منکه خونسردمشما خواستین منو بکشید آره خیلی خونسرد بودین از لحنتون معلوم بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن
علاقه مندی ها (Bookmarks)