با اجازه از آسد مرتضی عزیز
خوب بگردید پیدا میشه
من همین الان تمام 10 ضفحه ی این پست رو خوندم .
پست جالبیه اما به شرطی که عادلانه باشه .
یه دوستی اعلام کرده بود که مردم مثله گله هستند . به نظرم این تعبیر قشنگی نیس من میگم مردم ایران همیشه تابع تغییرند و از تغییر استقبال میکنند اما در این میان هستند کسانی که روی این تغییرات و پیامد هاش هیچ فکری نمیکنند . یه اشتباهی که شده اینه که ماهیت موضوع درست مشخص نشده یکی میاد میگه اصل چادر ، اون یکی میگه رنگ چادر ، در این آخر هم که بانکداری اسلامی و ....
چون دوستمون گفتن از خودتون تحلیل بنویسید عرض میکنم و اینو هم بگم که تحلیل کردن خیلی هم سخت نیست کافیه مثله من از اول پست ها رو بخونیدو بیایید جلو.......
یه چیز دیگه که دیدم اینه که بعضیا میگفتن رنگ چادر سیاه باشه دستو پاگیره که تکلیف حرفشون مشخصه.
خدمت دوست عزیز mahdi42 هم عرض کنم که ظاهرا طرفدار های صحبت های شما(نمیدونم واژه ی درستی بود یا نه) دنبال مدرک و منبع میگردند کما اینکه شما برای بسیاری از حرفاتون مدرکی ندادید .اینکه مرجعیت رو بیان کردید فکر نمیکنید مشکل از تقلید باشه؟؟؟
با توجه به اینکه طبیعیه که نقدهایی هم به حرفهای من ممکنه وارد بشه و من شاید نباشم که جواب بدم یا بپذیرم از همین الان از تاخیر خودم در دیدن نظرات عذر خواهی میکنم .
در پایان میگم که این متن کپی نشده است و حاصل فکر نویسنده بوده است (All Rights Reserved )

علاقه مندی ها (Bookmarks)