دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 381

موضوع: آنچه که شمارا میآزارد

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

پیش فرض پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    اینکه همه ی نرم افزارهای کاربردی و تخصصی که ادم دوست داره یاد بگیره زبانش خارجیه

اینکه تو بارون و رانندگی در جاده های پیچ در پیچ خطرناکه..خودرو سر میخوره...

اینکه صندلی عقب ماشینا عقب نمیره تخت بشه
    یه سری نرم افزار ها زبان فارسی دارند - یه سری هم نمونه ی فارسیشونو ساختن
    فکر کنم بشه نرم افزاری ساخت که بانگهداشتن موس روی لغات معادل فارسیشو از روی گوگل ترنسلیت و لغت نامه داخلی بگه(فکر کنم موجود باشه)

اگر از لاستیک استاندارد استفاده بشه به کمترین میزان میرسه اما راح حلی هم ارائه شده بود اگر یادم باشه در مواقعی مثل باران میخهایی از لاستیک بیرون میومد که کمک میکرد به حفظ اصطکاک -(نه لاستیکهای میخدار معمولی)

صندلی عقب ماشینا خب جا نیست که عقب بره ولی ماشینای جدید تا حدودی از حجم صندوق رو اختصاص دادن به خم شدن صندلی عقب که باعث راحتی بیشتر میشه
    ممنون

پاک کردن عینک....بخار گرفتن عینک...تمیز کردنش...افتادن یک قطره اب روی شیشه عینک....
    الان شیشه های عینکی هست که بخار نمیکنه و قطره اب که روش میفته سر میخوره میه پایین و روش نمیمونه

گاهی نگه داشتن فرمون اتومبیل برای مدت طولانی در مسافرت خسته کننده هست مخصوصا وقتی باد میزنه تو مسیر
    بنز و بی ام و الان لازم نیست فرمون رو نگهداری - البته ویبره میده که با دست فرمون رو بگیری ولی خودش طبق خط کشی خیابون ادامه میده مسیر رو
    البته تو ایران نمیشه استفاده کرد چون خطکشی ها اصولی نیست و گاهی اوقات میره تو دیوار و به تاندازه کافی هم روشن نیست گاهی

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

2. 2 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

همکار تالار نجوم
    ارسال تشکر
    4,170
    دریافت تشکر: 6,219
    قدرت امتیاز دهی
    16869
    Array

"دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد"

آزار دهنده ترین جمله تو زندگیم

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32625
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین متقی نمایش پست ها
    [right]​

یه سری نرم افزار ها زبان فارسی دارند - یه سری هم نمونه ی فارسیشونو ساختن
    فکر کنم بشه نرم افزاری ساخت که بانگهداشتن موس روی لغات معادل فارسیشو از روی گوگل ترنسلیت و لغت نامه داخلی بگه(فکر کنم موجود باشه)

اره فکر کنم اگه درست یادم باشه اسمش google client هست.باهاش کار کردم.خیلی کمک میکنه
    اگر از لاستیک استاندارد استفاده بشه به کمترین میزان میرسه اما راح حلی هم ارائه شده بود اگر یادم باشه در مواقعی مثل باران میخهایی از لاستیک بیرون میومد که کمک میکرد به حفظ اصطکاک -(نه لاستیکهای میخدار معمولی)

صندلی عقب ماشینا خب جا نیست که عقب بره ولی ماشینای جدید تا حدودی از حجم صندوق رو اختصاص دادن به خم شدن صندلی عقب که باعث راحتی بیشتر میشه

خیلی از ماشینا دیگه بین صندوق عقب و ردیف عقب حفاظی نیست.وقتی میخوان بار زیادی تو صندق بزارن صندلی های ردیف عقب تا میشه و کلی به فضای صندوق اضافه میشه.اما نمیدونم چرا صندلی ها عقب نمیره ادم راحت دراز بکشه

الان شیشه های عینکی هست که بخار نمیکنه و قطره اب که روش میفته سر میخوره میه پایین و روش نمیمونه

تو بازار ایران راحت پیدا میشه؟از لحاظ قیمت چجوریه؟

بنز و بی ام و الان لازم نیست فرمون رو نگهداری - البته ویبره میده که با دست فرمون رو بگیری ولی خودش طبق خط کشی خیابون ادامه میده مسیر رو
    البته تو ایران نمیشه استفاده کرد چون خطکشی ها اصولی نیست و گاهی اوقات میره تو دیوار و به تاندازه کافی هم روشن نیست گاهی

من هر چی فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که ما اینجا داریم در خیلی از جاهای دنیا حل شده

5. 2 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

همکار تالار نرم افزار
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر(نرم افزار)
    ارسال تشکر
    2,633
    دریافت تشکر: 7,045
    قدرت امتیاز دهی
    29980
    Array
    "golbarg"'s: جدید56

همسایه بغلی ما همیشه باهم کتک کاری دارن صداش ازارم میده مخصوصا وقتی دارم درس میخونم

یاسرجلسه امتحان خودکارم یهو قطع میشه بی دلیل
    چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

من هر چی فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که ما اینجا داریم در خیلی از جاهای دنیا حل شده
    دقیقا

برای همین من چون تنبلم اول میگردم ببینم خارجیها چطور مشکل رو حل کردن بعد برای مشکل خودمون یه راه حل ساده که بشه اجرا کرد تو ایران پیدا میکنم!
    خوب اونا وقتی حلش کردن ما هم از تجربیاتشون استفاده کنیم خوبه دیگه!

تو ایران ندیدم ولی تکنولوژیش تو ایران هست
    کسی تا حالا حال و جرات پیدا نکرده تجاری کنه

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

8. 3 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24669
    Array
    سونای's: جدید81

من مشکلم آپ کردن تصاویره! خیلی وقتگیره!!!!!!!!!!
    چرا نمیشه همونجایی که میذاریم خودش آپ شه ! اصلا آپ برای چی هست

داداش محمد شوماخر دوباره الان دعوا نکنی مارو که این آخه اختراع میشه!!!!؟ ( مث دفعه های قبل) خدا رو چه دیدی برادر شاید بشه!

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

10. 2 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    معماری
    ارسال تشکر
    417
    دریافت تشکر: 71
    قدرت امتیاز دهی
    265
    Array

دیدار غافلگیرکننده با سوسک...وقتی داری توtv برنامه مورد علاقتو تماشا میکنی یهو میبینی یه سوسک رو دیوار پشتی داره راه میره

اگر بعد از هرلبخندی هیچ وقت خداروشکر نمی کنیم؛...حقی نخواهیم داشت بعد از هر اشکی از او گله مند باشیم؛

12. کاربرانی که از پست مفید G1_cute سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    شیمی محض
    ارسال تشکر
    1,598
    دریافت تشکر: 2,720
    قدرت امتیاز دهی
    7221
    Array

_ در خلال سالهای گذشته، هر سال تقریبا یک فلش مموری گم کرده ام (قیمت فعلی یک نمونه 16 گیگابایتی حدود 45000 تومان است)

_ بچه همسایه، گاهی بی خبر ، درب آپارتمانشان را باز کرده و دمپائی یا کفش بزرگسالان را می پوشد و بعد ..... سقوط ناجور از پله ها !

_ نمایشگر عقربه ای سوخت خودرو خطی نیست (از نصف به بالا خیلی یواش میاد پائین و از نصف به پائین، سریعا به انتها نزدیک می شود)طوری که در سفرها، گاهی واقعا انسان را غافلگیر می کند.

_ توی فروشگاههای زنجیره ای، نمیشه سریعا قیمت بعضی کالاها را دانست یا جمع مبلغ آنها را برآورد کرد، بنابراین، تقریبا همیشه باید آماده شوکه شدن در برابر گیشه باشیم!

_ برای رفتن به مطب پزشکان، مراکز رادیولوژی و ...سایتی نیست که بتوان ضمن مشاهده روزها و یا ساعات کاری مطب، اقدام به گرفتن نوبت اینترنتی کرد تا وقت انسان ها کمتر تلف شود. (همچنین است در باجه های بانکها، کارگزاریهای بیمه، مراکز معاینه خودرو، شهرداریها، ادارات ثبت، داروخانه های بزرگ و ...)

_ گاهی در خیابان، بیابان و ... نیاز پیدا می کنم ترجمه لغتی را از زبان اصلی به زبان فارسی (یا بالعکس) بدانم، ولی حتی با گوشی هوشمند امکانش همیشه فراهم نیست. چون نمیشه نوع زبان اصلی واژه را سریع تشخیص داد.

_ به راحتی و با ایمنی اطمینان بخش نمی توان اطفال شیر خوار - با آن بدن لیز و لغزنده - را در حمام یا سینک تمیز کاری کرد.

_ نمیشه بدون خونریزی (!)، قند خون را با دستگاه گلوکومتر اندازه گیری کرد.

_ در مواقع استفاده طولانی مدت از رایانه، گاهی بازوئی که با موس کار می کند، خسته شده و بعد هم مور مور شده و اصطلاحا خواب می رود ( و در واقع با زبان بی زبانی می گوید: بسه، خاک بر سرت کنند ! )

_ وقتی در خیابان گرسنه می شوی و می روی یک فروشگاه مواد غذائی تا تنقلات بگیری، می بینی انواع کیک، بیسکویت، آجیل، شیرینی، آب میوه، نوشابه و ... هست که یا شیرین هستند (مضر برای دیابتیها و دندان) و یا شور (مضر برای مبتلایان به فشار خون و بیماران کلیوی) یا چرب

_ وقتی می خوای تو پارک بدمینتون بازی کنی، کمترین وزش باد، روند بازی را نابود می کند!

_ وسایل بازی که در پارکها نصبند، تابستانها زیر تابش مستقیم آفتاب، به شدت داغ و غیر قابل استفاده هستند و زمستانها هم، به شدت یخ زده و نمور ! کاش دست کم یک سایه بان گسترده بر فراز آنها نصب می شد.

_ چیز دیگری که من را می آزارد، وضعیت بازار طلا فروشان در ایران است. به نظر من یک جور کلاه برداری رسمی و به ظاهر مباح راه انداخته اند. آنها مبالغ زیادی هنگام فروش طلا به عنوان 20 درصدسود فروشگاه، 10 درصد مزد ساخت، 5 درصد مالیات ارزش افزوده و ... از شما دریافت می کنند. اکثرا شبه نگینهای شیشه ای روی زیور آلات را به قیمت طلای 18 عیار به مشتری می فروشند. و 24 ساعت بعد....
    وقتی بخواهی همان طلا را به خودشان بفروشی، سود را کم می کنند، آن را طلای کهنه حساب می کنند، نگینها را از آن خارج کردهو بعد وزن می کنند، آن را می سوزانند و هوای بین جدارهای طلا را خارج می کنند و تازه می فهمی قیمت واقعی طلائی که خریده بودی چقدر بوده است!
    این روش آن قدر مرسوم و جا افتاده است، که مردم هم نسبت به این روند بی تفاوت شده اند. این کار با برقراری امکان عرضه مستقیم طلا از سوی کارگاههای معتبر طلاسازی و یا با دخالت موثر دولت در فرآیند فروش زیورآلات حل می شود.
    ویرایش توسط نو آور : 2nd September 2013 در ساعت 12:36 PM

14. 3 کاربر از پست مفید نو آور سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط نو آور نمایش پست ها

_ در مواقع استفاده طولانی مدت از رایانه، گاهی بازوئی که با موس کار می کند، خسته شده و بعد هم مور مور شده و اصطلاحا خواب برود ( و در واقع با زبان بی زبانی می گوید: بسه، خاک بر سرت کنند ! )
    I’m Yo-Yo Over This!

It’s not the first time you heard us warn you about the repercussions of sitting on the computer for too long. Stiff back, sore wrists, numb legs….the list is endless! Looks to me that we all need a YoYo Mouse! This cute concept forces you to get up and do some Yo-Yo tricks to re-energize it because the battery drains out fast! Works best for me be, given that my wireless mouse runs out of battery ever so often!

Designer: Shih-Chan Chiu

مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

16. 7 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

همکار تالار سایر موضوعات
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    ارسال تشکر
    390
    دریافت تشکر: 1,003
    قدرت امتیاز دهی
    2756
    Array
    ...آلوین...'s: جدید112

وقتی داری ی فیلم خفن میبینی یهو دستشوییت بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    هر از چندی پست های قدیمیت رو نگاه کن بلکه انقدر دور نگیری ! ببین ازکجا شروع کردی که فک نکنی خیلی خفنی !!

18. 3 کاربر از پست مفید ...آلوین... سپاس کرده اند .

صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع