everything is calm
معمار ایتالیایی Romolo Stanco طراحی داخلی رستوران کباب و سبزیجات گریل ایکس Grill X در کاسل مونفراتو در ناحیه شمال غرب ایتالیا را انجام داده است . غذا در مقابل مشتریان در پلیت های رشته ای و گداخته پخته می شوند . در این فضا ، از تمام عناصر رنگ ، سایه ، حجم ، نگاه های متفاوت ، تعامل و حضور در نظر گرفته شده . گریل ایکس از یک بار سوشی معمولی اما با رویکردی جدید الهام گرفته است .
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
retro classic interior design mazzo restaurant
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
ای پروژه توسط گروه معماری "گوئتز" طراحی شده است .این جدیدترین رستورانی است که توسط این معمار طراحی شده است.این رستوران در ویرجینیای آمریکا واقع شده و مساحت 4800متر مربع را پوشش داده است.این پروژه در سال 2011 اجرا شده است.
از نمونه خلاقیت هایی که در این رستوران به کار رفته است، مجسمه ی یک بشقاب است که به امضای میشل ریچارد صاحب رستوران تبدیل شده است.
طراحی ریبا و خلاقیت هابی بکار برده شده در این رستوران، فضای این رستوران را هرچه دلپذیرتر می کنند.
منبع:گروه معماران آرل
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
ما نمای داخلی رستوران را به صورت تکرار و تکثر طبیعی از معماری ساختیم. با یک طراحی عملی، فضا را به دو بخش تقسیم کردیم:
بخش جلویی با بخش خارجی یکپارچه شده که منجر به ایجاد یک فضای عمومی شده است.بخش عقبی از طرح زمین و سقف جدا شده که با حفظ پانوراما از عمق فضا کم میکند.چالش اصلی ما مربوط به مشکل تهویه هوا و صدا بود . ما راهکاری منحصر به فرد و یکسان ایجاد نمودیم که با برآوردن تمام الزامات تکنیکی و عملکردی فضا را برجسته و خاص ساخته است.
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
او دور ازین کرانه ، من دور از آن کرانه ..
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)